Bada-babushka

Strøgtur på en lørdag

Hvorfor bliver jeg ved med at gøre det? Altså, at tage en tur ned af strøget på en lørdag…Der er alt for mange mennesker, man skal møve sig frem, og køerne er for lange, så man hverken orker at prøve eller købe. Ikke desto mindre gør jeg det, for det er det eneste tidspunkt, hvor jeg faktisk har tid – og alle de forretninger, jeg plejer at stoppe forbi, er samlet på strøget.

Jeg fik faktisk ikke købt noget moderelateret…svingede Dankortet for at købe bøger, klippekort, deo, tandtråd og dagligvarer…Og det er vel egentlig kun godt, da jeg egentlig burde spare sammen til julens udskejelser.

Som altid har jeg fået taget lidt snapshots af ting, som jeg alligevel synes er meget fine. Jeg faldt over disse fine skoletter med kilehæl og lynlås i siden. De minder lidt om dem, som er vist frem hos This World Tonight og Anywho, og som blev revet væk på et øjeblik. Disse er bare skåret længere nede og har lynlås i siden – men de bliver nok revet væk ligeså hurtigt. Fås også i en lys beige/grå farve. De koster 249 kroner.

Jeg er SÅ glad for at have fået fingre i Topshops sorte pailletleggings! De er virkelig i god kvalitet og over the top og diskrete på en gang. Har dog stadig ikke fundet en anledning til at at tage dem på…H&Ms børneafdeling byder også på sorte pailletleggings til sølle 98 kroner! Pailletterne er lidt mindre og kvaliteten er tyndere en Topshops, men H&Ms er så også en del billigere. Man skal dog være den ulykkelige indehaver af korte ben for at klemme sig ned i dem. Jeg har en størrelse 14/164 på, og de passede lige nøjagtig i længden, jeg foretrækker personligt, at leggings rynker lidt forneden. Og så var de lidt stramme om lårene, men jeg har nok heller ikke lige smækre 14-årige lår ;). Plus de posede lidt mærkeligt i skridtet…Men hvis man nu er virkelig er petit og et lille nips, så ville de være cool!

Så den helt store shoppingtur blev det ikke. Jeg overvejer at tage til Super Deluxe Loppemarked i morgen, men ved ikke rigtig, om jeg orker det. Er det noget, der er værd at slæbe sig ud til?

9 kommentarer

 • Solvej

  orh, gad godt have dem! men bor ikke lige i kbh, mon man kan få den på deres hjemmeside…? tjekker lige 8)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Tell me about it.. gjorde det samme idag. Altså kastede lidt penge afsted efter butikkerne på strøget 😉 Den 1. er nu altså en dejlig dag på måneden….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ solvej: Er det skoene, du mener? Det ser ikke ud til, at de er på hjemmesiden :(@ julie amos: Nå ja, havde slet ikke tænkt over, at mange har fået løn – no wonder, at der var så mange shoppe-gale på strøget!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  ja det er skoene. nej kunne heller ik finde dem på hjemmesiden :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ej har bare søgt de leggings så længe, tror du man kan passe en str. 170 i længden hvis man er 173? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ solvej: Øv! Måske du er heldig at finde dem i forretningen :)@ anonym: Jeg tror jeg desværre ikke, at du kan passe dem 🙁 Jeg er kun 152 og 164 passede lige nøjagtig i længden…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tak for tippet Maria om pallietleggins, de røg da lige med ned i indkøbsposen ;-)Kvaliteten er ikke som Topshops, tilgengæld er det super-billig adgang til at teste trenden 🙂 Til oplysning kan jeg sige at man skal ikke være meget over 160 cm, før end man bliver for lang til str. 170.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASH

  Jeg faldt også bare for de sko med det samme, jeg så dem! De havde dem bare ikke i min størrelse. Så er det man overvejer at “hugge en hæl og klippe en tå” – jeg er så træt af min str. 40-fod

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym: Det var da så lidt 🙂 Jo flere jeg kan sprede det glædelige budskab om pailletleggings til, jo bedre ;)Og tak for tippet angående størrelse!@ ash: Ej øv, er selv meget glad for min størrelse 36 ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bada-babushka