Søndagssang: Just Jack - Writer's Block

The Kissaway Trail i AlbertslundFordi jeg var i Odense i fredags, gik jeg glip af The Kissaway Trail i København. Derfor blev jeg jo nødt til at trekke helt til Albertslund i går for at se dem. Og så fik jeg endelig det, som jeg ikke fik, sidst jeg hørte dem: Nye sange! Hele fem af slagsen, som alle kan findes på youtube.

Alle sange lover godt for det nye album, som udkommer i det nye år. Min favorit er den fængende og absolut dansable “Boys and Girls”.

Næste uge håber jeg på at nå til koncert med Choir of Young Believers i Odense…

6 kommentarer

 • Stride

  Hvor og hvornår er den koncert i næste uge?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er på fredag den 28.november kl. 20 på Kulturmaskinen.Se og høre mere på myspace: http://www.myspace.com/choirofyoungbelievers/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Så er det jo at man endnu en gang kan ærge sig over at man sagde nej til at booke det der ukendte band der hed kissaway trail til en fest for en tre år siden… DUMT:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Eeeej! Så må du næsten vide, hvordan dem der sagde nej til The Beatles havde det…Ok, måske ikke på samme skala, men jeg ville godt nok ægre mig!Men på den anden side kunne du jo ikke vide, at de ville blive “store” i DK…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sïdsel

  Tro mig – jeg har ærget mig GRØN over det – men, life goes on – it has to.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det har du ret i ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Just Jack - Writer's Block