Det er jo Kate!

To tørklæder – mange muligheder

Nu når det for alvor er blevet koldt, er det tid til at hive handsker, huer og tørklæder frem. Tørklæder er dog efterhånden forfremmet til helårsbeklædning, og derfor ligger de fleste af os sikkert inde med en del tørklæder i tyndere stof, som måske er blevet for kolde til den morgenlige cykeltur. Og det er måske her, at det er en fordel at ligge inde med alt for mange tørklæder! For binder man dem sammen, så har man et større, længere tørklæde, der sagtens kan bruges i vinterkulden.

Mulighederne er virkelig uendeligt mange:

Et ensfarvet tørklæde kan bindes sammen med et mønstret. Det giver et virkelig cool miks og match-look. For et ekstra twist plejer jeg at binde knuder for enderne, så de ikke blafrer over det hele.

Ligger du inde med en masse silketørklæder kan du også binde dem sammen for et cool miks. Eller miks materialer på kryds og tværs, for eksempel et groft vævet tørklæde og et silketørklæde, og hold farverne ens – endnu en anden måde at mikse og matche på.

Her har jeg bundet to ensfarvede tørklæder sammen. Tricket kan altså stadig bruges, hvis man ikke er til miks og match. Og kombinationen mellem strik og pailletter er egentlig ikke ny, men den holder stadig!

Har I nogle tørklæde-tricks, I vil dele?

8 kommentarer

 • Julie Amos

  Uhh, nogle gode idéer! Jeg må indrømme: jeg er tørklæde-addicted. Har rigtig, rigtig mange hvilken bl.a. kommer af at jeg ofte finder dem i genrbugsbutikker hvor de jo (for det meste) er mega billige! Har ikke noget godt trick desværre, men kan gøre opmærksom på mærket Fnubbu (som også skrevet om på blog). Virkelig nogle fantastiske tørklæder designeren laver! Prisen er desværre også deropefter…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  En kommentar som ikke rigtig har noget med denne blog at gøre. Håber det er ok. Jeg har sådan undret mig over hvordan du har fået et billede som baggrund. Jeg har prøvet og prøvet og kan bare ikke regne den ud.. Hilfe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tramboolina

  Det er faktisk en rigtig god idé, det tror jeg at jeg vil prøve imorgen. Hvis jeg har nogle der kan kombineres og samtidig se fede ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ julie amos: Har godt set Fnubbu i Eurowoman, men jo, de er en smule over mit budget 🙁 Er lidt nærig, når det kommer til tørklæder…Helst finder jeg mine i H&M, Pieces, genbrug og eBay.@ nanna: Har du prøvet at kigge i min FAQ? (den ude i højre sidebar). Der har jeg linket til en guide…ellers prøv at skifte template/skabelon, det er ikke alle templates/skabeloner, man kan skifte baggrund på…Selv bruger jeg den, der hedder Rounders :)@ tramboolina: Bare hop ud idet! Jeg tror nu, at de fleste tørklæder kan kombineres og se fede ud sammen./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Du skulle også prøve den indiske butik der ligger på Skinnergade i Kbh (lige i nærheden af Gammeltorv. Der har jeg haft gjort nogle gode tørklæde-fund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tippet. Det vil jeg da helt klart tjekke ud, når jeg en dag får tid til det!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alba

  Det ser da skide godt ud! Hvorfor har jeg ikke selv fået den ide? Hm.Tak for tippet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Alba,Nogle gange er selv de mest enkle idéer svære at få øjnene op for – det kender jeg selv alt til ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er jo Kate!