Pailletter til hverdag II

Tunesien


Her bliver lidt stille på bloggen – I EN HEL UGE! Hvilket er første gang i denne blogs levetid. Jeg rejser nemlig en uge til Tunesien. Ikke på ferie, men i arbejds øjemed såmænd…Ja, jeg er nemlig så heldig, at jeg skal derned for at lave en rejseguide. Så hvide sandstrande, Sahara og markeder, hvor man rigtig kan prutte om prisen – here I come!

Hvis jeg falder over en computer med internetforbindelse, kan det være, jeg lige tjekker mail og kommentarer, men alle de gode oplevelser med mad, shopping og seværdigheder gemmer jeg selvsagt til ALT for damerne 😉

Jeg har dog været rigtig overskuds-agtig og programmeret et par indlæg. Kan I ha’ det godt så længe!

/Maria


(billederne er taget af min veninde fra hendes tur til Tunesien)

7 kommentarer

 • Signe

  Hav en super god tur! Glæder mig allerede til du kommer tilbage til bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natassia

  Hvor lækkert! Ha’ en skøn tur! Og nyd det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Ej hvor lækkert :DRigtig god tur.- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna banana

  ej, hvor fedt at du får lov at komme med når du ‘bare’ er praktikant. det er sgu flot, de må være glade for dig på alt for dullerne. :phvordan fik du egentlig din praktikplads? skrev du bare en ansøgning, og så vupti? jeg er færdig med gymnasiet til sommer, og jeg er ret keen på journalist-faget, så hvis du får tid, ville det være rigtig dejligt hvis du ville skrive lidt om din uddannelse – når du er hjemme fra en uge i paradiset, that is. :)- anna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hey! i dont undersand anything of what your saying but i saw the pichtures of tunisia and WOW i am from tunisia! hihi well this is danish or something? im from holland not very relevant but i liked the tunisian pictures!bye bye!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg håber, at du får en rigtig god ferie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak, alle sammen! Det var en rigtig fed tur!@ anna banana: Jeg skriver snart et indlæg om min uddannelse!@ anonym: You can use the translator on the top right 🙂 Yes, the blog is in Danish/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pailletter til hverdag II