Dagens outfit: Chunky knit og fake læder

Vinterblomster


Blomstringsperioden for denne trend er lang – og det skal jeg ikke klage over! Blomster var overalt til ss08 og sørme også om de ikke sneg sig ind på mange aw08-catwalks også. Hvis man ser på mine seneste outfits, så indeholder mange af dem blomster i en eller anden form. Jeg kan ikke få nok!

Kjolen fra Missoni er frisk i både farver og print, og de større, mere grafiske blomster adskiller den fra de mange liberty printede småblomster fra i sommer. Acne har så godt nok brugt adskillige liberty-lignende prints i deres kjole, men har opdateret den til aw08 ved at mikse og matche en masse prints i én stor herlighed. I love!

Og så er det jo om at holde et godt øje med Matthew Williamson’s designs, for måske kan vi få luret lidt på, hvad der ligger i vente til hans kollektion for H&M. Her disker han op med nogle fine, florlette kjoler med blomsterprint, som er gjort “tungere” med nogle drys guld, som jo er stort denne sæson. Perfekt til fest, og den findes i både en lys og mørk version, så der burde være noget for enhver smag…


(billeder fra net-a-porter og mytheresa)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens outfit: Chunky knit og fake læder