Porcelain Print ss09

14.december: Phantastisk søndagssang

phantom of the opera
For nyligt spillede min søster den sang, der er søndagssangen i dag, for mig, og jeg fik sådan lyst til at gense filmen for jeg ved ikke hvilken gang. “The Phantom of the Opera” er så spektakulær med alle kostumerne, kulisserne, sangene og romantikken!

Jeg har faktisk ikke set musicalen på en scene før, men så er jeg så heldig, at “The Phantom of the Opera” har repremiere på Det Ny Teater den 16.januar. Forestillingen havde oprindeligt premiere i Danmark i 2000 og gik også i 2003. Og by popular demand får stykket så premiere for tredje gang og en billet dertil i julegave, ville falde i god jord hos mig!


(billeder fra emilylick.blogspot.com)

2 kommentarer

  • Scarlett

    Det giver jeg dig ret i. Har set forestillingen 3-4 gange efterhånden. Sørg for at få nogle ordentlige pladser, hvor akustikken er i top. Der er vildt stor forskel på oplevelsen. Sidder man crappy, kan man ligeså sidde i en biograf og se filmen istedet…Men Les Miserablés er dog min yndlingsmusical. Den mangler bare at blive filmatiseret 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ok, tak for tippet om pladserne – det vil jeg da helt sikkert huske!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Porcelain Print ss09