Leopard i Vogue Paris

18.december: Mulig nytårskjole?

hmkjole

klik på dagens låge for at få endnu et vue af denne skønne kjole!

Jeg var i Fields i søndags for at købe de sidste gaver, og i H&M faldt jeg over denne fine navy kjole med sølvbroderi og frynser forneden. Den koster kun 249 kroner, men desværre er kvaliteten også derefter. Stoffet føltes en smule billigt og var lidt tungt, og som med andre af H&M’s frynser hænger de fast i alting!

Havde H&M lavet kjolen i et mere luksuriøst materiale og gjort den 200 kroner dyrere, var kjolen røget med mig hjem med det samme. Den ville være perfekt til nytår! Jeg faldt især for den bølgede søm, som kan ses mere detaljeret, hvis I klikker på dagens låge.

Kjolen er fra det almindelige sorte mærke.

9 kommentarer

 • Solvej

  mangler der ikke et 1tal på billedet? 🙂 Synes den er super fin, men hvis man ikke kan danse rundt uden at hænge fast i alting så er det træls.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Den er fin til 249.. 🙂 Må tjekke den ud i min lokale H&M. Jeg har bare købt alt alt alt for mange kjoler de sidste måneder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hej Maria. Da jeg selv arbejder i H&M og derfor ved en del om det emne, fik jeg lige lyst til at oplyse dig om navnet på det "almindelige sorte mærke"; det kaldes "Everyday". Så ved du det (: I øvrigt tak for en god blog, som jeg altid nyder at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASH

  Jeg kan godt lide den.Tilsæt et par tårnhøje stiletter, chunky armbånd + måske en eller anden stor ting i håret, så er den hjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ solvej: Dagens tal står lodret, så 1-tallet står lige ovenover 🙂 Ja, det er også frynserne der gør, at jeg er i tvivl. Skal til en rimeligt crowdet fest til nytår, så er ikke sikker på, at det skal være den…@ Kia: En til kjole skader aldrig 😉 Specielt til den pris!@ Lotte: Tusind tak for info om H&M-mærker! Det har altid forvirret mig…Kender kun Trend og Divided…@ ASH: Lyder som et godt stylingtip til kjolen!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Amos

  Hvad angår frynserne, er det så fordi det er frynser der danner en løkke? For i så fald tænker jeg du ville kunne klippe for enden af løkken så den istedet danner to tråde, uden at det ville ødelægge kjolens udseende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, de danner sådan en løkke, men jeg tror, at snoren trævler, hvis man klipper den over…Ellers et godt forslag!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Maria. Ved godt at det er længe længe siden at du har købt denne kjole – men tænkte på om du ville sælge den? Hvis den altså er en størrelse jeg kan passe. Hilsen Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Hej Rikke,
   Jeg endte med ikke at købe den, så der kan jeg desværre ikke hjælpe dig…
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard i Vogue Paris