Min weekend

1.december: Til den fashionable magasin-o-holiker

vogue paris

klik på dagens låge for at se, hvad der gemmer sig!

Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg er magasin-o-holiker, så et magasinabonnement ville falde i god jord hos mig. Det er en gave, som jeg vil have glæde af i lang tid, og det ville være en kilde til evig inspiration.

Et af de magasiner, der inspirerer mig allermest rent modemæssigt er Vogue Paris. Selvom jeg desværre ikke kan fransk, så tror jeg bare det at bladre i bladet og kigge på de inspirerende billeder og alt det flotte tøj ville være nok i sig selv.

Så bag dagens låge gemmer sig et helt års abonnement af Vogue Paris til 750 kroner – og er du ikke til fransk, så kan du få mange andre gode magasiner som Elle, Harper’s Bazaar og Vanity Fair lige her.

Ønsker I jer et magasin-abonnement? I så fald hvilket?

P.S. Tillykke til mine to søstre, der fylder 19 i dag 😀


(billede fra hintmag.com
)

7 kommentarer

 • ProletarSuperstar

  Jeg har faktisk lige skrevet et abonnement på det danske Elle på ønskesedlen, som jeg synes er et ganske godt magasin, her på tredje måned. Jeg håber det holder, og jeg håber jeg får det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • c.

  hvis jeg skulle oenske mig et abonnement skulle det vaere til lula. de har de fineste billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg ønsker mig sirene 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej MariaJeg abonnerer selv på fransk Vogue og det er meget billigere at købe det på deres site – dags dato kan du få et år for 55,80 € inkl. porto til Dkhttp://abonnement.vogue.fr/fr/Så er der også flere penge til andre julegaveønsker eller shopping 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ProletarSuperstar: Jeg har faktisk ikke fået købt det nye Elle, måske man skulle erhverve sig et eksemplar, så man kan bedømme, om de holder standarden.@c.: Ja, Lula har rigtig fine billeder. Men personligt er jeg nok til Vogur Paris’ fierceness end Lulas prettiness.@anonym: Sirene er også rigtig gode til mode på et mere beskedent budget 🙂 Og så har de udemærkede artikler også.@anonym: Tusind tak for tippet. Så håber jeg, at nogle af mine gavegivere falder over det…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg fik lige så travlt med at fortælle om besparelsen på Vogue, at jeg glemte at sige tak for en super blog! Tak for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, det gør skam ikke noget. For mig er tips om besparelser langt vigtigere end ros – selvom det nu også er rart ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min weekend