Guide til julekalender-konkurrencer på nettet

2.december: Give me Gossip, Girl!

gossip girl

klik på billedet for at se dagens gaveidé/ønske

Hvis det ikke lige var fordi, jeg havde et arbejde at passe, så ville jeg helt sikkert sidde og se det nye afsnit af Gossip Girl nu. Vi har trods alt måtte vente hele to uger – og jeg har savnet noget Chuck og Blair-action! At dømme efter billederne fra afsnittet, så ser det da ud til, at vi får en smule…

Dagens gave kan både være til dig selv eller kæreste, hvis du vil snige lidt Chuck Bass ind i din egen eller hans tøjstil. Gennem store dele af første sæson bar han nemlig et karakteristisk patchwork silketørklæde med prikker, og for 1000 kroner kan man erhverve præcis den samme halsklud. Det er en 106 år gammel herretøjsforretning kaldet J.Press, der står bag tørklædet, der er blevet så populært, at det pt. desværre er udsolgt! Og J.Press har meget PR-korrekt brandet tørklædet som et “power scarf”.

Et andet godt ønske kunne være første sæson på DVD, som kan fås for 289 kroner. Og så kan jeg fortælle at Gossip Girl vender tilbage på Kanal 4 den 5.januar, hvor de fortsætter med afsnit 9 i første sæson. De kører så hele sæson et ud og videre til sæson to. Og gik du glip at de otte første afsnit, så fortvivl ej: Den 1.januar holder Kanal 4 Gossip Girl-maraton med afsnit 1-8. Bedre tømmermænds-tv kunne man ikke ønske sig!

Eller hvad siger I: Hvordan plejer I jeres tømmermænd dagen derpå, den 1. januar?


(billede fra chuckandblair.com)

10 kommentarer

 • Mille

  de sidste to år har jeg set zoolander den 1. jaunar med mine veninder! meget mærkelig tradition egentlig… men holddakæft hvor griner jeg meget hver gang der bliver sagt "hansel, so hot right now!" <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Den film er bare så sjov! Kan godt forestille mig, at det kunne være en god måde at fordrive tømmermændene på – det lyder som en herlig tradition du og dine veninder har :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nøj, hvor fantastisk at Gossip Girl kommer tilbage på tv! Må man spørge, hvor du har hørt det fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er lidt noget andet at se GG i fjernsynet med danske undertekster end på nettet!Jeg er i gang en artikel om blandt andet Gossip Girl på arbejdet, og så ringede jeg ind til Kanal 4 for at høre, hvornår serien går igen. Og så fik jeg det at vide af en af pressemedarbejderne. Så det er direkte fra hestens mund!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, helt sikkert. Man behøver i hvertfald ikke at sidde tæt ind til computerskærmen bare for at kunne se ordenligt :)Jeg har seriøst prøvet at skrive en mail til presseafdelingen på Kanal 4, fordi at de stoppede med at sende serien så pludseligt, men de har ikke svaret.Derfor er jeg også bare så glad for at du nævner det på din blog! Så tusind tak fra mig til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, helt sikkert. Man behøver i hvertfald ikke at sidde tæt ind til computerskærmen bare for at kunne se ordenligt :)Jeg har seriøst prøvet at skrive en mail til presseafdelingen på Kanal 4, fordi at de stoppede med at sende serien så pludseligt, men de har ikke svaret.Derfor er jeg også bare så glad for at du nævner det på din blog! Så tusind tak fra mig til dig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Maria:)Vil først og fremmest rose din blog, synes den er fantastisk!Men ville høre om du ved, om dvd-boksen Gossip Girl 1.sæson, om der danske undertekster på den side du linker til?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @anonym: Det var så lidt :)Mærkeligt, at de ikke svarede, Kanal 4! Men det er måske af princip…kunne forestille mig, at de ikke bestilte andet, hvis de skulle besvare mails fra deres seere.Jeg kan kun sige, at de er ganske hjælpsomme, hvis man er fra pressen ;)@anonym: 1000 tak!Jeg ved ikke, om den jeg linker til, har danske undertekster, men det ser det ud til, at de har her:http://www.moviezoo.dk/dvd-film/Gossip-Girl-saeson-1_mzov20080415/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  DU ER FANTASTISK!!!! Dejligt at vide at GG starter igen og ikke mindst – hvornår! Er kronisk angst for, at den pludselig er startet igen uden mor her har opdaget det! Kæmper virkelig for ikke at se det online, men manden gider ikke at se det på en computer (og ja – han er også hooked!) Så vi venter (u)tålmodigt (mens jeg marathon-glor The Hills online imens…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  ^Tak, tak 🙂 Tænkte, at jeg ville sprede det gode budskab til alle interesserede – og dem ved jeg, der er en del af!Og hvor cool, at din mand også er hooked på GG :DOg The Hills har jeg aldrig set, selvom mange af jer har talt godt om det. Men er bange for, at jeg bliver FOR hooked, for har virkelig ikke tid til at blive for afhængig af tv-serier!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til julekalender-konkurrencer på nettet