Når jeg ser...

3.december: Bianco goes Gucci

gucci

klik på billedet, hvis du drømmer om Gucci-støvler, men ikke har råd til at realisere drømmen…

Efter tip fra Modedullen er der tilføjet en ny ting til min ønskeliste. Jeg har længe savlet over Guccis Devandra Fringe Bootie, men da jeg ikke har 6.500 i overskud, er det kun blevet ved drømmen.

Bianco byder imidlertid på en meget vellignende version til 1400 kroner, hvilket stadig er uden for mit budget, men langt billigere end Gucci. Støvlen fås også i lysebrun. Og Biancos Gucci-trang stopper ikke her: Babouska Studded Boot er også kommet under kærlig behandling og kan fås i en Bianco-version til 1300 kroner.

Lad os håbe, at Bianco holder et fabelagtigt udsalg efter jul!

(billeder fra jakandjil)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg ser...