The long and short of it - lædernederdelen

4.december: Smukke smykker fra Thom Binns

tom binns

Klik, klik, klik på dagens kalenderlåge!

Jeg er ret så tosset med Tom Binns’ smykker, ikke mindst på grund af Kate Lanphear, der ofte bærer et af hans armbånd på sine smykketyngede håndled.

Så hvis der er en af mine gavegivere, der har cirka 4000 kroner ekstra i gavebudgettet, så måtte de godt tage at klikke på dagens låge og erhverve det skønne armbånd, der gemmer sig bagved 😉

Armbåndet består af perler, klare, diamantslebne krystaller og oxyderede sikkerhedsnåle. Klassiske elementer kombineret med et råt twist i et all-in-one statement smykke, what more could you ask for?

Sørg desuden for at tjekke Tom Binns’ fantastiske smykkekollektioner ud på hans hjemmeside.

(billede fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • Maria Lim

    Tjek den nye “it- girl” Harley Viera Newton ud! Hun er også en stor fan af Tom, og bær hans smykker utroligt flot! Jeg er også fan af ham, men desværre ikke rig:( endnu!! God jul og lækker Blog! ( Check min:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Kender ikke andet til hende Harley, end at hun er det nye ansigt for DKNY – er hun ikke det? Men vil da se, om jeg kan finde nogle billeder af hende med Tom Binns-smykker på!Tror nok, at jeg har din blog i min Google-reader, men kan add’e den til min næste link-liste update, hvis det er!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The long and short of it - lædernederdelen