The Naked Dress - et tilbageblik

5.december: That red dress

john cena

klik på dagens låge for at se, hvad der gemmer sig bag

Selvom “the naked dress” kan være superflot, så er jeg selv på udkig efter en rød kjole.

Charlize Theron, Anne Hathaway og Ashley Olsen lyser op på den røde løber, og både Clamour for Glamour og Anywho har kigget på røde kjoler, hvilket jeg også har gjort i et stykke tid. Det er bare supersvært! Jeg synes, at mange af dem der ligger i min prisklasse, ser for billige ud i både snit og materiale. På den anden side vil jeg heller ikke ud at lægge det helt store beløb, da jeg nok ikke ville hoppe i en rød kjole særligt tit. For rød og mig er faktisk ikke de bedste venner – men jeg har bildt mig selv ind, at det er fordi, jeg ikke har fundet den rette nuance!

Inspirationen til dette pludselige indfald kommer fra et lidt uventet sted. I midten af oktober var jeg til kollegiefest, hvor der var en pige, der havde en rød kjole på. Den var ikke superflot eller noget (nok nærmere tværtimod…), men jeg kunne ikke komme uden om, at sådan en rød kjole er opsigtsvækkende – og hvem vil ikke være det engang imellem?!

Jeg har endnu ikke fundet den helt rigtige kjole, men dagens kalenderlåge gemmer på en kjole fra Acne (den i “Tango Red”), der kunne være en god kandidat. Det er nok mest en hverdagskjole, men kunne sagtens blive festlig med de rigtige sko og det rigtige hår.

(billeder fra the Fashion Spot)


P.S. Som et kuriøst punktum kan I også læse artiklen om, at mænd åbentbart får lyst til at bruge flere penge på kvinder i rødt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Naked Dress - et tilbageblik