The Naked Dress ss09

9.december: Favorit-fotograf

tim walker

klik på dagens låge for at se dagens gaveønske/idé

Tim Walker er en af mine absolut yndlingsmodefotografer. Han skaber de mest fantastiske universer i sine billeder, der er drømmende, legende og helt igennem ekstravagante, hvad angår styling, sceneri og farver. Jeg har rigtig mange af hans billeder liggende i en mappe på min computer, og jeg elsker at bladre igennem den, for jeg bliver bare så glad.

Et bedre alternativ til at bladre i mappen på computeren ville være at få Tim Walkers bog “Pictures”, for billeder gør sig nu bedre på tryk end på skærmen!

(billede af Tim Walker via the Fashion Spot)

4 kommentarer

 • baunebaby

  Hej MariaHar du set GG, i så fald hvad synes du om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  *SPOILER ALERT*Hej søs,But whyyyyyyyyy?! Nu troede jeg endelig, at Blair og Chuck fandt sammen men nej! Øv, øv!ENDELIG sagde hun, at hun elskede ham. Og han søgte ENDELIG trøst hos hende. Og de var så søde, da de lå i sengen og sov – men så skal Chuck være helt “you deserve better”-crap. Why?!Can’t wait til afsnittet efter nytår!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone A

  Hihi Tim walkers mappe i min inspirado fil er også propfyldt med billeder.. Han er klart en af mine favoritter, håber jeg engang bliver så dygtig som ham (og får lov at arbejde med et lignende budget:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Er glad for at høre, at jeg ikke er den eneste Tim Walker fan (men er dog ret sikker på, at jeg heller ikke er det!)./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Naked Dress ss09