19.december: Farver ala Alber Elbaz

Dagens outfit: Ferie, ferie, ferie!

Mange outfit-posts bliver det ikke til for tiden. Til min store ægrelse glemte jeg helt at få taget et outfitbillede til julefrokosten i sidste uge! Men hver gang jeg skal gøre mig klar til en fest, så skifter jeg altid outfit mindst to gange, lægger make-up i sidste øjeblik og håret får en omgang på vej ud af døren – så jeg når aldrig at tage et billede, for jeg er allerede alt for sent på den. Og når jeg kommer hjem, er jeg jo af gode grunde ikke i stand til at tage et ordentligt billede…

Men så fik jeg lige hanket op i mig selv her de sidste par dage før ferien. Mørket går mig mere på, end jeg vil indrømme. Det er knapt nok lyst, når jeg cykler hjemmefra om morgenen, og det er mørkt, når jeg har fri, og jeg er fuldstændig drænet for energi, når jeg kommer hjem. Så det bliver skønt at få noget ferie!

Det første outfit er fra i går. Et meget mærkeligt antræk egentlig, men jeg var nu meget glad for det! Jeg havde fået ind i hovedet, at jeg bare SKULLE have denne one-shoulder top på den dag, men så er jeg også så fornuftig at vide, at jeg kommer til at fryse. Så jeg tog en trøje på indenunder, hvilket giver en meget interessant criss-cross effekt.


Navy cardi, stribet trøje og one-shoulder top fra H&M, sorte jeans fra Kate Moss for Topshop, sorte t-bar flats fra Faith

I dag var jeg sort/hvid. Jeg matchede jo ligefrem mit “Break the Habit”-net, som jeg købte for to uger siden i Mads Nørgaard-forretningen, mens jeg var inde at købe gave til min lillebror. Jeg er stærkt inspireret af Uffe Buchard, der poserer med det samme net i denne uges ALT for damerne (som jeg selvfølgelig synes, at I skal gå ud at købe).

Hvis I ikke allerede har fået fingre i et net, så se at komme afsted! Jeg havde fornøjelsen af at snakke med Uffe Buchard, og den mand brænder virkelig for sin sag, så man kan ikke gøre andet end at løbe ud og købe nettet! De kan købes i Magasin, i de ni designeres respektive forretninger (Bruuns Bazaar, Noir, Bitte Kai Rand, Designers Remix Collection, Hummel, Day Birger et Mikkelsen, Baum und Pferdgarten, Rützou, Mads Nørgaard) og på nettet.


Net fra “Break the Habit” designet af Mads Nørgaard, sort cardi, sorte strømpebukser og sort bælte med nitter fra H&M, hvid tank top fra By Malene Birger, sort nederdel og sorte støvler fra ASOS

5 kommentarer

 • Julie Amos

  Har selv købt nettet af Day Birger et Mikkelsen og bruger det faktisk stort set hver dag som skoletaske – har lige størrelsen til alle mapperne og bøgerne (man får rygskade af at gå i gymnasiet…). Virkelig glad for det :)By the way ret vild med dit bælte – og specielt til den nederdel. Nice outfit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Disse outfits er super-cool og inspirerende! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ julie amos: Jeg har også altid mit net liggende foldet sammen i min taske. Man ved jo aldrig, hvornår man får brug for sådan et net. Så det er meget handy at have med sig! Og jeg bruger faktisk ikke det bælte så tit – og det havde jeg lidt dårlig samvittighed over, så nu røg det på, og jeg blev også selv meget glad for outfittet!@ Anne Sofie: Tusind tak!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hjortdal Veng Larsen

  Mig 6 min mor gik i helt flip da vi læste om taskerne for lang tid siden så da de kom ud tog jeg straks ud og købte 5 fra mads nørgaard. så var der en til min mor og en til mig og resten i gaver q; – man kan ikke andet end at elske tasken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er da om at hamstre disse net, for de er for fede 😉 – og yderst brugbare på den helt rigtige fashionale måde!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19.december: Farver ala Alber Elbaz