Leopard Love

From Russia with love

Chanels nyligt overståede Prefall 2009-show “Paris-Moscow” var et dekadent show med klassiske Chanel-dragter og LBD’s dekoreret med opulent glitter inspireret af Rusland fra en svunden tid.

Detaljerne var på plads. Helt ned til neglene hvor Peter Phillips, hjernen bag Chanels skønhedsprodukter, i anledningen havde designet tre nye neglelakker (klik på billedet nedenunder for at se nærmere på neglene, der er er lakeret med Or de Russie).

Feu de Russie, Or de Russie og Nuit de Russie. Alle tre neglelakker har en sort base og er tilsat henholdsvis rød, guld og blå glimmer. De ville være perfekt til nytår, hvor glimmeren på den sorte baggrund vil brede sig på neglene som fyrværkeri på nattehimlen.
Historien melder desværre intet om, om farverne kommer til Danmark…Læs mere om kollektionen her.

(billeder fra the Fashion Spot og alllacqueredup.com)

4 kommentarer

 • Julie Amos

  Sjovt at se som jeg er blevet meget større fan af neglelak efter jeg begyndte at læse din blog. Du har udvidet min neglelak-horisont tror jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, det er jeg glad for at høre 😛 Jeg tror heller ikke, at min entusiasme for neglelak er blevet mindre af at være blogger ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASH

  Nuit de Russie til mig tak!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Iiih, jeg er meget splittet…Synes de alle tre er lige flotte…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard Love