20.december: Den evindelige jagt

LBD med indbygget bling

Jeg har tidligere skrevet, hvordan man kunne peppe LBD’en op med en glitrende halskæde eller broche, men efter at have set Kate Winslet til premiere i en fænomenal Balmain-kjole, så er jeg også blevet stor tilhænger af en LBD med indbygget bling. Kate ser fantastisk (skal udtales på den der overivrige Ole Henriksen-måde) ud!

Engelske higstreetshops Lipsy og Miss Selfridge (der begge shipper til DK for hhv. £16 og £5) har begge nogle yderst vellignende versioner – dog med sorte pailletter. Jeg kunne godt have ønsket mig én med sølv!

Gina Tricot har også en LBD med indbygget bling. Jeg kan desværre ikke huske prisen, da det er ved at være to uger siden, jeg var i Gina Tricot, men jeg mener, det er 249-349 kroner.

Kate Winslet var trukket i Balmain-kjolen, fordi der var premiere på “Revolutionary Road”, hvor hun spiller sammen med Leonardo DiCaprio. De to er tæt på at være et ikonisk filmpar (hvem har ikke grædt på grund af Rose og Jack i “Titanic”), og det er skønt at se dem sammen på film igen. Dog skal man ikke forvente en episk kærlighedshistorie som “Titanic”, men wauw! hvor er de blevet nogle fantastiske skuespillere. Ja, jeg har været så heldig at se filmen allerede – I kan læse den endelige dom i ALT for damerne nr. 5 😉


(billeder fra the Fashion Spot, lipsy.co.uk og missselfridge.com)

7 kommentarer

 • frøkenfashion

  Synes altså ikke at high-street versionerne ser helt værst ud, selvom at palietterne ikke er sølv.Jeg glæder mig til at læse din anmeldelse, Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg synes nu også, at de er meget pæne. Men sølv havde nu heller ikke været af vejen ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du ser nu bedre ud i den kjole fra Gina Tricot end Kate gør i Balmin!Den skulle du da hapse, for den klæder dig så godt!God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Eeeej, hvor er du sød. Du har lige reddet min jul – eller gjort den 10 gange bedre 😉 Men har nu nok selverkendelse til at indse, at jeg ikke er nogen Kate Winslet…Det er nok bare en heldig vinkel, jeg har taget billedet fra. For jeg synes ikke, at kjolen sad godt nok til, at jeg ville købe den./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  hej Marialigesom anonym vil jeg sige at den kjole er virkelig pæn på dig! det var bare det første jeg tænkte da jeg så den. 8)-Solvej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  hej Marialigesom anonym vil jeg sige at den kjole er virkelig pæn på dig! det var bare det første jeg tænkte da jeg så den. 8)-Solvej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak, Solvej :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20.december: Den evindelige jagt