Sæsonens drømmesko

Luksus vs. budget: Guldkæder en masse


Har du ikke de nogen-og-tredive-tusinde kroner til en af Givenchy’s multi-halskæder, så har Topshop lige nu et billigere bud til knap 300 kroner. Det er helt vildt, så lavt pundet er lige nu! Det er jo bare et ekstra incitament til at shoppe i Topshops web-forretning – og en udsalgs-shoppetur til London har aldrig været så fristende!

Team guldhalskæderne med et helt sort ouftit bestående af en skarpt skåret blazer og stramme bukser, gerne i læder, som det blev gjort på Givenchy’s aw08-catwalk. Med forkert styling kan man alt for nemt ende op med at ligne Mr. Tough-looking, som Peter Mizuk fangede under New York Fashion Week


(billeder fra petermizuk.com, topshop.com, elleuk.com og thefashionspot.com)

2 kommentarer

  • Maria Lim

    Haha- god sammenligning! Käder kläder jo alle

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, jeg kunne heller ikke lade være med at trække på smilebåndet, da jeg så billedet af manden :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonens drømmesko