22.december: Christ-Moss

Pailletter i Gina Tricot

Nå, nu skal jeg have de sidste prøverumsbilleder fra Gina Tricot op. Det er egentlig utroligt, hvor mange indlæg man kan få vredet ud af et enkelt besøg i den forretning 😉

Denne skønne pailletvest kunne være en fin måde at få pailletter ind i outfits til både hverdag og fest. Der er ikke pailletter bagpå, der er den bare sort, så jeg ville nok smide en cardigan over og lade pailletterne titte frem. Desværre husker jeg ikke prisen…

Så var der denne nederdel med store, sorte pailletter, der mindede mig om de store pailletter, som Christopher Kane viste til sit aw08-show. Jeg mener, nederdelen koster 349 kroner.

2 kommentarer

  • Julie Amos

    er ikke så vild med nederdelen på jeg indrømme, men vesten.. nøjj, den er fed 🙂 Bliver simpelthen nødt til at skaffe mig en. Ærgeligt jeg ingen penge har nu – kunne ellers være ret flot med pailletter nytårsaften!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Den var nu ikke så dyr 😉 Og ja, den ville være fed til nytår…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22.december: Christ-Moss