3.december: Bianco goes Gucci

The long and short of it – lædernederdelen

Det hele startede med Ashley Olsen i lædernederdel, hvor jeg fik sat mig i hovedet, at jeg selvfølgelig skulle have fingre i et lignende eksemplar. Men det er ligesom blevet ved tanken, selvom highstreet-butikkerne har budt på mange gode bud. Ja, jeg har endda anskaffet mig et par fake læderbukser, og det indfald fik jeg langt senere end lædernederdelen.

Men de fashionable kendisser bliver ved med at minde mig om, at jeg da stadig må se mig omkring.

Og den behøver nødvendigvis ikke at være mini, mini. Gwyneth Paltrow og Leighton Meester har begge valgt en højtaljet, knælang nederdel kombineret med en blazer til et klassiskt, men skarpt look. Det er dog ikke noget, jeg ville hoppe ud i – selv den aller, allermindste topmave vil være på fuldt display med en højtaljet lædernederdel!

Nicole Richie har valgt et mere specielt snit til sin lædernederdel og lader den tale for sig selv ved at sætte den sammen med en simpel, hvid tank top. Dog pepper hun outfittet op med fierce Givenchy-sandaler og et glimtende hårbånd, der lidt ligner forvildet julepynt…

Men mindre læder kan også gøre det. Jeg er ikke helt tosset med Ashley Olsens min-cardigan-er-længere-end-min-nederdel-look, men jeg må give hende, at nederdelen klæder hende. Heidi Klums lædernederdel har fået et blomsterprint på, så den matcher hendes florlette bluse, mens modellen Lily Donaldsons nederdel med lynlåse er for cool!


(billeder fra the Fashion Spot)

7 kommentarer

 • Sofie

  Jeg fandt en sort lædernederdel magen til Gwyneth Paltrows, for ca. en måned siden i Røde Kors. Ti kroner og den sidder perfekt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Heldig, heldig! Sikke et kup./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Average Joanna

  Leighton er da til gengæld ikke så heldig med den synlige bh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Kære Maria. Topshop har en fantastisk “læder”-nederdel med nitter for tiden. Uhhmmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ average Joanna: Måske det er meningen, at bh’en skal være synlig?! Moden kan jo være meget mærkelig med transparente toppe og synligt undertøj…@ kia: Den har jeg godt set. Guderne skal vide, at jeg elsker nitter, men i denne omgang leder jeg bare efter en helt plain lædernederdel – tror den vil være mere anvendelig – selvom den, du nævner, er cool!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh Maria, du læser mine tanker. Jeg har faktisk lige købt en mini-lædernederdel (fake, naturligvis!) i H&M Divided. Og som altid når jeg netop har hjembragt et køb er jeg kommet lidt i tvivl… Men du har overbevist mig: Den er en keeper :-)mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Mette,Jeg er glad for, at jeg kunne hjælpe dig i tvivlsstunden :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3.december: Bianco goes Gucci