4.december: Smukke smykker fra Thom Binns

The Naked Dress – et tilbageblik

TV3 viser igen i år en Sex and the City-julekalender, og selvom jeg har set serien rigtig mange gange, kan jeg alligevel ikke lade være med at se med igen.

I første sæson ser vi Carries “Naked Dress”, som hun har på under et photoshoot i forbindelse med sin klumme, og som hun tager på til sin første date med Mr. Big. Og den skoglade klummeskribent er åbentbart glad for konceptet, for i anden sæson ifører hun sig en skøn Donna Karan-kjole til et bryllup.

Den franske skuespillerinde Marion Cotillard bar også en del beige/hudfarvede kjoler, da hun i 2007 betrådte mangen en rød løber i forbindelse med filmen “La Vie en Rose”, hvor hun vandt en Oscar for bedste skuespillerinde.

Michelle Trachtenberg, som igen snart kommer tilbage og rører i andedammen hos Gossip Girl, var i 2006 også særdeles glad for det “nøgne” look.

Andre looks, som spænder helt tilbage til Gucci’s aw04-kollektion – dengang Tom Ford svingede designerpennen hos det italienske modehus (klik på billedet for større version) til år 2007.

Jeg tror, at det må være et svært look at bære: Man skal finde den helt rigtig nuance, og beige/hudfarvet er heller ikke den mest ophidsende farve på den røde løber. Men med det rigtige design, de rette accessories og en passende attitude kan man se sexet, florlet og sofistikeret ud i “the naked dress”!

Kunne I finde på at hoppe i en “naked dress”?

(billeder fra HBO, the Fashion Spot, style.com, elle.com og hollywire.com)

8 kommentarer

 • Average Joanna

  Jeg finder især Scarletts rimeligt lækker, så den kunne jeg sagtens hoppe i. Eller Umas.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ASH

  Mh, det tror jeg faktisk godt, jeg kunne. Det ville være fint til mit hår, og godt med noget andet end sort i garderoben! Desværre er min hud lidt rød (eksem o.lign.), så ved ikke, om det ville blive fremhævet for meget.Men ellers – jo! Carrie er fantastisk i sådanne kjoler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Average Joanna: Scarlett’s kjole er også helt klart en af mine favoritter!@ASH: Ja, at bære en “naked dress” kræver nok en perfekt teint. Al rødmen ville blive fremhævet med den farve kjole…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ja, kunne nok godt være fristet af en beige kjole, men jeg forestiller mig, at man som lyshåret skal være endnu mere opmærksom på at ramme den rigtige nuance, da ikke kun teint men også hårnuance, skal passe til kjolens farve.. eller måske er det lige svært? Men godt ser det nu ud, når det hele ligesom passer sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er så vild med Carries kjole – det med kort foran og lang bagi. Wow, den sidder godt på hende:)Det kunne være at min kommende galla kjole skulle se sådan ud hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Anne: Ja, jeg er ikke selv blondine, så kender ikke rigtig til problemerne med at få det hele til at matche 🙂 Jeg har sort hår, og det er så heldigt, at sort passer til alt ;)Men jeg kan forestille mig, at ens blonde hårfarve var noget, man skulle tage med i betragning, når man skulle have en “nude dress”.@Nanna: Ja, Carries kjole er bare supersmuk. Men så vidt jeg husker, så er den lige lang hele vejen rundt, den har bare ekstremt høje slidser, og så ligner det, at den er kortere foran end bagved…Serena fra Gossip Girl havde en high-low hemline kjole på for nylig, og den var sørme også nude! Jeg synes dog, at Carrie ser tusind gange mere laber ud i sin kjole!Du kan se Serenas kjole her./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh, jeg elsker den slags kjoler – særligt den lange, SJP har på. Men ak, jeg ved også, at jeg ville ligne udskidt æblegrød i sådan en. Hvilket er ærgeligt, for de er SÅ sofistikerede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Arj, udskidt æblegrød er en kende harsh 😉 Men jeg har også nok selverkendelse til at indse, at jeg nok heller ikke ville se så laber ud som Carrie i en nude dress!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4.december: Smukke smykker fra Thom Binns