More naked dresses...

Balmain på den røde løber

Golden Globes løber af stablen på søndag, og jeg håber på at se en masse flotte kjoler. Et af de mærker, jeg vil holde udkig efter er Balmain, som efterhånden er blevet set på en del A-liste starletter. Især LBD’en med indbygget bling er populær.

Sarah Jessica Parker var i slutningen af november inde at se ballet i New York City. For det meste kan Sarah Jessica Parker, eller måske rettere hendes alias Carrie Bradshaw, bære de fleste outfits, men lige præcis denne kjole er jeg ikke så vild med på hende. Måske hun skulle droppe strømpebukserne? Desuden synes jeg, at hun skulle have valgt sandaler til, som det var stylet på catwalken. De Balenciaga-pumps, hun har på, er cool – bare ikke til det outfit!

Jeg har før delt roser ud til Kate Winslet, der inden jul var til premiere på sin nye film “Revolutionary Road”. Kate Winslet, eller nok nærmere hendes stylist, havde valgt en sort version af catwalkens hvide skrud. Den sorte kjole er elegant og classy, hvor den hvide er mere ungdommelig og frisk. Hun havde udskiftet de rå frynsestøvler med sorte peeptoe pumps, der gjorde outfittet mere rød løber-glamourøs end catwalk rock chic.

Anne Hathaway brugte samme trick og havde udskiftet mine drømmesko med sorte peeptoe pumps, da hun forleden var til Palm Springs International Film Festival Awards Gala. Hun gjorde det ultra elegant med en bølget 40’er-frisure.

Dog er det ikke kun de blingede LBD’s, der får rød løber-tid. Bond-babe Gemma Arterton var til “Quantum of Solace”-premiere i en lilla high-low-hemline-kjole.

Min ultimative favorit, når det kommer til Balmain på den røde løber, er dog Carine Roitfeld. Allerede i maj sidste år var hun til Dolce & Gabbana-fest i Balmain…

…og et par dage før havde hun været til amFAR-gala – ligeledes i Balmain!

Hvilke mærker vil I holde udkig efter på den røde løber?


(billeder fra the Fashion Spot, style.com og fashionologie.com)

2 kommentarer

  • Pernille

    Jeg bliver mere og mere glad for din blog, den er så fantastisk at følge med i, fordi du har så mange forskellige og fede emner! Desuden impornerer det mig rigtig meget hvor langt du er kommet med din blog, den bliver jo nævnt rigtige mange steder og det virker jo til at der er rigtig mange der læser den!Hvordan har du fået din blog ud til så mange?? 🙂 -Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Pernille,Tusind tak for de søde ord, det er jeg rigtig glad for at høre :)Mht. til spørgsmålet om hvordan jeg har fået bloggen ud til så mange, så har jeg virkelig brudt min hjerne med det i lang tid, for du er ikke den første, der spørger.Jeg tror, at det har noget at gøre med, at jeg har blogget i (relativt) lang tid, og at jeg forsøger at skrive hver dag om noget spændende og interessant. Og så har mit “ry” ligeså langsomt bredt sig + mange er sikkert bare faldet over mig efter at have søgt på Google, og så er de ligesom blevet hængende… Jeg har ikke gjort noget vildt pro-aktivt for at promovere min blog. Jeg hintede den i min signatur inde på Jubii’s Mode, stil og shopping-forum, og det er vist det vildeste! Mine søstre nærmest faldt over mig på nettet – ikke engang dem fortalte jeg, at jeg havde startet en blog – og folk jeg møder, fortæller jeg det heller ikke…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

More naked dresses...