Twilight x Gossip Girl

Bloggen omtalt på fri.dk!


Hvis I ikke har tjekket det ud endnu, så synes jeg, at I skal smutte forbi fri.dk – Berlingske Tidendes nye livstils-site.

Sørg især for at følge med på Sarah Skarums blog, Modens luner. Hun er en af de heldige, der kan skrive modejournalist på visitkortet, og da jeg selv drømmer om at kunne gøre det en dag, så er hendes blog add’et til min feedreader. Det kunne jo være, at man kunne lure et par tricks eller to?!

Derfor var min glæde stor, da dette indlæg tikkede ind i Google-readeren – for hun har linket til min blog! Sammen med Anywho og Style Rookie er jeg blevet anbefalet læsning til sygelejet. Når bunken af magasiner er blevet læst, så er der intet bedre sygeleje-læsning end modeblogs 😀


(billeder fra fri.dk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Twilight x Gossip Girl