Påfugl-palette

Chanel Dramaclass

Makeup-artisten Peter Philips blev sidste år den kreative direktør for Chanel make-up – en stilling som Vogue betegner som den mest eftertragtede stilling inden for skønhedsbranchen. Belgieren Peter Philips har oprindeligt læst grafisk design, men efter en backstage-oplevelse under Paris Fashion Week har han ernæret sig som makeup-artist.

Den kreative direktør har allerede kreeret produkter, der nærmest har skabt kø ved makeup-standene: Guldkollektionen fra efteråret og senest den russiske kollektion med tre skønne farver neglelak. I UK Vogue står Peter Philips bag make-up’en til denne skønne editorial, der hedder “Dramaclass”. Og der er drama! Glitter, masser af sort eyeliner, alabasthvid hud – og så holder Chanel liv i de sorte læber. I editorialen fortæller Peter Philips, at han har kreeret tre sorte læbestifte med enten lilla, blå eller røde undertoner.

Husk at klikke på billederne for en større version!


(billeder fra the Fashion Spot)

2 kommentarer

  • Anne Sofie

    Havde også tænkt mig at poste disse efter at have set dem i britisk Vogue. Super-inspirerende og smukke billeder, må man sige!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, de er så smukke og inspirerende – helt klart post-værdige!/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påfugl-palette