Mere...

Confession…


I et tidligere indlæg om min “Twilight”-besættelse glemte jeg at nævne et punkt, men det er så pinligt, at jeg først kryber til korset nu! Siden september har ovenstående billede været bagrrundsbillede på mit skrivebord…Det har jeg ikke undgå at kunne høre for fra både søskende og venner 😛

Og som et P.S. vil jeg gøre opmærksom på, at Sirene har en “Twilight”-konkurrence, hvor man kan vinde biografbilletter og bog/t-shirt!

(billede fra robertpattionsonsource.com)

8 kommentarer

 • c.

  det er ikke lige frem den værste baggrund man kan have. han er sex on lex!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvad er der med den film? :-)Arbejder selv i en biograf og jeg har ikke rigtig hørt noget omtale om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @c.: Nej, det er det ikke! Elsker at tænde for computeren, og han så sender mig sit intense blik :P@ Nanna: Jeg synes også, det er mærkeligt, at den ikke er omtalt noget mere i DK! Men det er en virkelig hypet og stor film i USA – med blandt andet verdens lækreste fyr, hvis du spørger mig: Robert Pattinson. Jeg har været besat af ham, siden han var med i Harry Potter: Goblet of Fire, hvor han spiller Cedric Diggory…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Har du hørt noget om hvornår den får premiere her i DK? Har godt hørt at den er hypet i US!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • baunebaby

  Rober Pattinson…nuff said

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Anne: Den har premiere den 6.februar.@ baunebaby: Når jeg får tid, ændrer jeg sgu navnet på den mappe – bare for at slippe for dit mobberi ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Anne: Den har premiere den 6.februar.@ baunebaby: Når jeg får tid, ændrer jeg sgu navnet på den mappe – bare for at slippe for dit mobberi ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Maria. Du er ikke den eneste twilighter! Jeg læste de fire bøger på engelsk på ca. 8 dage og folkene i min dejlige 1.g-klasse er ved at blive sindssyge over al den twilighteri, men det er ved at aftage nu. Heldigvis er jeg ved at få flere og flere til at blive vilde med Twilight, jubii! Tak for konkurrence-tippet! Ps. Gæt hvem der pryder MIN computerbaggrund? (;

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mere...