Vidste I, at...

Dagens outfit: Comme-kuppet


Sort cardigan fra H&M, sort pashmina, grå tank top fra By Malene Birger, nederdel fra Comme des Garcons for H&M, ribbede grå strømpebukser og flats med nitter fra H&M
Nu når jeg tænker over det, så har jeg faktisk kun købt H&M’s designsamarbejder på udsalg. Jeg synes ofte, at priserne er alt for hampre – jovist er det en fin designer, men kvaliteten er ofte ikke tilsvarende.

Comme des Garcon-kollektionen bød heller ikke på nogle absolutte musthaves for mig, men når de så ryger på 70 procents udsalg, så skulle man da være et skarn ikke at gøre sig et Comme-kup!

Denne nederdel var faktisk en af mine favoritter fra kollektionen, og det faktum at den er i uld, gør den perfekt til vinter! Og så varmer den heftige besparelse også gevaldigt. Den var nedsat fra 598 til 179 kroner.

5 kommentarer

 • Cille N

  Hej. Dine flats med nitter fra H&M er kodyl fede – ved du, om man stadig kan få dem? Tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Cille,Tak! Min søster købte dem til mig, da hun var i Norge februar sidste år, efter jeg selv forgæves jagtede dem i DK – så jeg tror desværre ikke, at de er til at få fingre i mere :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille N

  Æv, det var sørme ærgeligt. Men god søster og tak for hjælpen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Maria,Jeg købte også først nederdelen da den var sat ned til 180, da den ikke var en af mine favoritter fra starten (det var jakkerne dog, som jeg fik to af). Jeg synes nu at Comme des Garcons-kollektionen er afgjort den bedste af de designer-samarbejder som H&M har lavet – den faldt lige i min smag. Derfor er det jo skønt at andre ikke er helt enige, der var masser tilbage selv lang tid efter lanceringen. Faktisk så jeg også kjolen til 2500 kr i H&M på Amagertorv KBH for et par uger siden (!) – den købte jeg dog ikke. Kvaliteten er jeg også tilfreds med, jeg synes den ligger over H&M's normale kvalitetsniveau.mvh. Maria P.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Cille N: Nej, det er skam ikke så ringe med sådan en søster ;)@ Anonym: Ja, kvalitetsmæssigt er Comme-kollektionen helt klart en af de bedste!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vidste I, at...