Ja, så var der noget om snakken...

Du ved, at en modeblogger er besat af “Twilight”, når…

…hun i sin eBay-søgningsrutine søger efter cheesy “Twilight”-merchandise og seriøst overvejer at byde på denne t-shirt. Heldigvis tog fornuften over, og en anden løb af med den for £10. Men igen, jeg var jo også igennem en Harry Potter x House of Holland-periode.

hun køber en øjenskyggepalette fra Dior, der hedder “Twilight”. Selvfølgelig er paletten flot i sig selv, men et flot navn skader aldrig 😉

…hun seriøst overvejer at købe PRÆCIS den samme læbestift, som de bærer i filmen.

Men på det punkt er hun nu ikke den eneste, der er lidt besat. Her er det en af mine favorit make-up Youtubere, der sminker et komplet Bella Swan-look.

…hun til dato har syv indlæg, der bærer etiketten “twilight”.

*Mit navn er Maria, og jeg er Twilight-o-holic (aka Twihard)*

Hvad er du besat af for tiden, og hvordan kan man se det? Vær ikke bange for at stå frem! Husk, at det første skridt ud af afhængighed, er erkendelse 😉

(billeder fra the Fashion Spot, hqhair.com og ebay.co.uk)

20 kommentarer

 • anna

  jeg er ligesom dig ret besat (i pinlingt stor grad faktisk) af twilight. jeg kan bruge flere timer på at stene twilight-lir på youtube. på den u-fede, halvdesperate teenage-obsessive måde, haha. men rob er da bare et catch! desværre virker han ret blank i de fleste interviews, så jeg må nok erkende at det er edward som er kilden til min betagelse – og at han er fiktion, øv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, jeg kan også bruge alt for lang tid på Youtube og se alt muligt Twilight-stuff.Jeg synes nu, Rob virker meget cute. Han rabler godt nok en del, men jeg trøster mig med, at han ikke er særlig pressevant ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min last/besættelse for tiden må vidst være Nik og Jay. Opsamlingscd’en “De Største” kører konstant i min bil, tror snart jeg kan alle uptempo-sangende udenaf. Desuden har en veninde og jeg overvejet at anskaffe os en t-shirt med et af deres “slogans”. :)Ved ikke hvorfor jeg er så tiltrukket af dem. Tror det er deres attitude. De kan godt virke arrogante, men må sgu ha’ respekt for det de har gjort og den indstilling de har til livet. Og så er Jay altså bare sååå pæn. 😉 Så de er vidst min besættelse for tiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nik & Jay! Har en kollega, der er tosset med dem – så kender til Nik&Jay-mania ;)Jeg har aldrig kunne se, hvem der var Nik, og hvem der var Jay…Efter at have læst et interview med dem i ALT for damerne for nyligt lærte jeg at skelne mellem dem, men jeg har glemt det igen :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hehe.. Så er du da gået glip af noget! Deres musik er den ultimative party-starter. Og så er Jay altså virkelig pæn. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jo jo, har skam festet og danset min del til Nik & Jay 😉 Men jeg ville ikke selv sætte deres skive på hjemme hos mig selv, hvis jeg skulle slappe af…Jeg er ikke festryger, jeg er fest-Nik&Hay-fan ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Hvad i alverden er Twilight? En overhypet sci-fi/fantasy-teenage-drama-american-film, der er gået inflation i verden over?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  For den uindviede lyder din beskrivelse meget rammende, Lasse!Men for os Twihards er det en kærlighedshistorie, der tilfældigvis involverer en vampyr – en meget galant og lækker en af slagsen…Twilight den første bog i en serie på fire om pigen Bella, der forelsker sig i vampyren Edward. Nu er den så blevet filmatiseret og er et kæmpe fænomen i USA ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Oh Twilight er det bedste.. glæder mig til jeg skal til forpremiere snart:D huhu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Uh, du kan godt glæde dig 😀 Jeg har været så heldig at have set den i biffen allerede, men skal helt sikkert se den igen, når den får premiere!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dedree

  Jeg er ikke selv besat af noget bestemt for øjeblikket (:Men faldt tilfældigvis over denne badge http://www.koolbadges.co.uk/mrs-edward-cullen-badge-p-2048.html – tænkte at den måske kunne være noget for dig? (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tippet – men jeg er ikke rigtig en “badge-person”…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dedree

  Selv tak – det er der jo nogen der ikke er (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Nøj, jeg er også besat af Twilligt. Har læst alle bøgerne og set filmen i biografen (Et par gange). Men jeg må sige at Rob er slet ikke så lækker som Edward er i mit hoved efter jeg har læst bøgerne ^^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det er nok svært for et menneske at leve op til bogens Edward, men jeg synes nu RP gør det meget godt 🙂
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Jeg er også fuldblods twilightfan! Jeg har ellers aldrig været sådan en som sukkede over Take That eller whatever, men de her bøger!! Jeg er heeelt opslugt! Fik dem alle 4 i februar, og har nu læst dem 5 gange, og set filmen lige så mange gange.. Totalt pinligt når man er en voksen kvinde, mor til to, at bruge middagspausen på twilight relateret internetsøgning:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • :)

  Jeg er også utrolig besat er Twilight!
  kan bruge en hel dag på youtube ved at søge
  rundt på twilight eller robert pattinson.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Hehe, i sin tid kunne jeg også bruge pænt meget tid på youtube og savle over RP 😉
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Maria!

  Det er super fedt, at du er besat af Twilight og der er intet i vejen med det! Folk har ofte et problem fordi de ikke vil anerkende hvilke følelser det er, de kan få hvis de læser bøgerne eller ser filmene 😉

  Hvis du kan lide Twilight nyheder, så tjek denne hjemmeside ud

  http://twilightdanmark.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

   Nu er indlægget jo også skrevet med et glimt i øjet 😉 Tør skam godt stå ved, at jeg er Twi-hard!
   /Maria

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ja, så var der noget om snakken...