Red Chinese Dress

Golden Globes om en uge!


…og vi bliver i filmens verden…

Sidste år blev Golden Globes, årets første store Hollywood-rød-løber-event, desværre aflyst på grund af forfatterstrejken, men om præcis en uge, kan vi igen glæde os til smukke kjoler, flotte frisurer, latterligt dyre smykker og beundringsværdig make-up.

I år vil jeg, som jeg plejer, ikke blive oppe hele natten på the Fashion Spot for at se billederne tikke ind fra den røde løber – jeg har jo et arbejde at passe pludselig! Men jeg vil glæde mig til at klikke ind på Red Carpet Fashion Awards for at se alle kjolerne.

Og så vil jeg krydse fingre for, at min yndlingsinstruktør Danny Boyle hiver nogle Golden Globes hjem for sin FANTASTISKE film “Slumdog Millionaire” (har premiere i Danmark den 6.marts). Den er nomineret i fire kategorier: Best Director – Motion Picture, Best Motion Picture – Drama, Best Original Score – Motion Picture og Best Screenplay – Motion Picture. Filmen er oppe mod andre gode film, men jeg krydser fingre for Danny Boy(le)!

Du kan se alle kategorier og nominerede her.

EDIT: Golden Globes plejer jo at være et rimeligt godt fingerpeg mod hvem, der løber afsted med årets Oscars. Så jeg håber, håber, at “Slumdog Millionaire” løber af med en Globe-statuette eller to. New York Magazine mener også, at Danny Boyle-filmen står godt i Oscar-ræset!

(billeder fra Golden Globes i 2007 fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Chinese Dress