Søndagssang: Ryan Adams - Come Pick Me Up

Luksus vs. budget: Det første budgetbud på drømmeskoen


Jeg har altid sukket over og været en lille smule jaloux på Rumi’s, bloggeren bag Fashion Toast, skosamling – men er vi ikke alle det? Og betagelsen er ikke blevet mindre efter at have set, hvad Rumi har fået tilsendt fra skomærket Aldo (ja, hun er en af de bloggere, der får tilsendt lækre, lækre ting…).

Et par nittede sko, der helt klart udsender Balmain-vibes. Så mine bønner til highstreetguderne er allerede blevet hørt! Skoene fra Balmain koster godt 11.000 kroner, mens Aldos version går for 700 kroner.


(billeder fra luisaviaroma.com og aldoshoes.com)

11 kommentarer

 • Maria

  Ja, jeg har også sukket over dem hele dagen – lige siden hendes indlæg dukkede op i min Google Reader! :)Gad vide om de kan fås i nogen af Aldo’s butikker her i Danmark, allerede?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Meget godt alternativ ALDO har lavet. Måske man lige skulle smutte en tur ind i deres butik og kigge lidt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ved du om de får dem i aldo i kbh? dem MÅ jeg simpelthen bare eje.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  SHIT! De er lækre. Hvornår mon vi kan finde dem i Aldo?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg så dem faktisk tidligere i dag på Fashiontoast og tænkte på dig – meeen tænkte at du nok selv fulgte med der. Måske er Aldo stedet, hvor vi skal opfylde vores S/S 09-skodrømme?mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej alle,Jeg ved desværre ikke om/hvornår disse labre sko er at finde i Aldo-forretningerne i DK.Er man virkelig ængstelig for at få fødderne i dem, må man ringe ind til en af forretningerne – ellers er det bare om at holde øje – det vil jeg i hvert fald gøre!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flicka

  Jeg har ringet ind til Aldo og forhørt mig om dem – de er desværre ikke en del af den danske kollektion, men den søde pige i røret sagde, at den kunne komme alligevel, da deres indkøbere ikke er helt færdige med bestillingerne til den kommende sæson. Især fordi hun regnede med, at de ville være en del af sommerkollektionen. Så vi må bare krydse fingre i en måneds tid endnu, før kontoret her i Dk ved mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak for tippet, Flicka! Det er vi mange skohungrende, nitteelskende budgetshoppere, der sætter pris på!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbieinwonderland

  Jeg kan bedst lide nitterne på Balmain’s. men er nu mere til platform. Dog er jeg ikke så glad for idéen med, at blive så inspireret af en designer som dette eksempel. Så kunne ikke finde på at købe dem fra Aldo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg kan også bedst lide Balmains nitter – men ellers synes jeg nu, at Aldos er et fint alternativ til Balmain, hvis man ikke lige har 11.000 kroner i overskud 😉 (tror dog heller ikke, at jeg ville give de 11.000, hvis jeg havde dem)./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Aldo, Zara og Jeffrey Campell har alle lavet en sko “inspireret” af denne sæsons it-sko fra Balmain. Via Nitrolicious er jeg nu faldet over den seneste rip off i rækken, som er fra Steve Madden. Skoen fra Steve Madden koster cirka 725 kroner. (billede fra stevemadden.com) Indsendt af modemedmere kl. 10:47 | Ingen kommentarer […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Ryan Adams - Come Pick Me Up