Christopher Kane's pailletbukser

Luksus vs. budget: Gucci’s Babouska Sandaler


Gucci’s nittede aw08-sko har nok været sin sæsons mest eftertragtede og efterlignede sko: Bianco, Topshop, ASOS og Zara er alle blevet “inspirerede” og har lavet deres fortolkning af Gucci’s nittede skønheder.

En rigtig populær version har været Primarks vellignende version af Babouska-sandalen – off the top of my head kan jeg i hvert fald huske at have savlet over dem hos danske bloggere såsom This World Tonight, La Route du Mimosa og The Inane Musings Of A Shopaholic. Skoene kan stadig fås på eBay. Den oprindelige pris i butikkerne er £15, og de går sædvanligvis til overpris – men £30 er nu heller ikke meget for et par sko!

Friis & Co. har også lavet en Babouska-inspireret sko, som lige nu er på udsalg til 350 kroner. Efter billederne at dømme er de ikke så høje som Primarks version, så de er et godt alternativ, hvis man ikker er til Primarks 12 cm.

(billeder fra shoeblog.com, ebay.co.uk og shopfriiscompany.com)

2 kommentarer

  • LVP

    Hej MariaDu ved vel ikke hvor man kan købe friis og co´s version?Mvh Linettehttp://linettep.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Hej Linette,Du kan købe dem på Fris & Co.'s webshop. Klik på linket i teksten :)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christopher Kane's pailletbukser