Søndagssang: M.I.A - Paper Planes

Miks det, der matcher

En af mine personlige favorittrends for aw08 har uden tvivl været miks og match. Jeg synes virkelig, at det har været sjovt bare at hive alt muligt tilfældigt ud af skabet for at se, og det kunne kombineres i et miks og match-outfit. Nogle gange har jeg lignet én, der har klædt mig på i mørke, men for det meste har jeg nu været meget tilfreds!

I januar-udgaven af US Vogue faldt jeg over denne editorial, hvor ting, der matcher, bliver mikset. Slangeprint, blomster eller leopardprint – dog i forkskellige teksturer og farvenuancer. Jeg er helt vild med den måde, Louis Vuitton-armbåndene med leopardprikker, som Chloë Sevigny også havde på nytårsaften, matcher med den blå, leopardprikkede kjole fra Lanvin. Jeg troede ved første øjekast, at kjolen også var fra LV, da det lidt ligner Sprouse-printet…

Og så ser det ud til, at naturmaterialer som bast (også kendt som rafia) og lærred bliver stort denne sæson. Selvfølgelig ført an af Miuccia Prada, som har designet kjoler og tasker i bomuldslærred til underlinjen Miu Miu. Jeg synes lidt, at det mest ligner hullede sække, der er blevet plisserede. Hvem vil lige give knap 5500 tusind for en taske, der ligner, at den er lavet af julemandens kasserede gavesæk?!

Hvad synes I om at mikse ting, der matcher? Er det lidt for matchy-matchy, eller er det et look I vil prøve jer med til ss09?

Husk at klikke på billederne for at se en større version!

(billeder fra the Fashion Spot)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: M.I.A - Paper Planes