Keira Knightley med pandehår

Never Denim

Efter arbejde tog jeg ind til city, hvor der var et arrangement for Bik Bok’s nye jeansmærke “Never Denim”. I har måske hørt andre bloggere fortælle om eventet?

Langtidslæsere vil vide, at jeg elsker nitter og frynser, og i en sæson hvor Balmains klorblegede, iturevne jeans er de mest viste catwalkbilleder på modeblogs og i modemagasiner, så må jeg sige, at Bik Bok virkelig er on trend med deres Never Denim-mærke.

Never Denim er delt op i to kollektioner: White Label, der fås i alle Bik Bok-forretninger, og Black Label, der kun kan fås i udvalgte butikker.

Modeller viste tøjet frem, og man kunne bladre gennem tøjet, der sirligt hang på bøjler, så man kunne se detaljerne nærmere. Hvor cool er den nittede baglomme på disse jeans?!

Andre bloggere var også blevet inviteret! Kan I genkende dem trods mine ringe fotograferingsevner? Det er jo Acie og Pernille med hver deres veninde 😀 Jeg synes altid, det er lidt mærkeligt at møde folk, man kun kender fra nettet…For man føler lidt, at man kender dem, men man har aldrig mødt dem. Alle var nu utroligt søde – det var rart at møde jer face to face!

Den i blogosfæren meget omtalte nittede vest. Vi har nu valgt at omdøbe den til “bjældevesten”, for når man ryster den, lyder der liflig bjældeklang.

Jeg faldt især for den hvide tanktop med firkantede nitter. Den koster 250 kroner – og den vil jeg meget gerne have fingre i! Der var også en sort, cool tee med nitter ned langs siden.

Denimnederdel med lyn og en cropped uniformsjakke med guldknapper og frynser.

Der var rigtig mange cool detaljer. Sorte og hvide t-shirts med frynser ned langs siden, hvilket minder mig om Agathe fra Stylebytes. Og så var der en cool denimvest med nitter på ryggen.

Der var jeans i alverdens vaske, snit og behandlinger. Klorblegede, ripped, malingstænkede og dirtywashed.

Husk at tjekke Acies og Pernilles blog ud for mere Never Denim. I kan også besøge Never Denims hjemmeside for at se hele kollektionen.

Never Denim kan findes i Bik Bok-forretninger fra januar 2009.

7 kommentarer

 • Julie Amos

  Kiggede lige forbi hjemmesiden og jo.. der var helt klart nogle goodies! Tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Jeg synes altså at deres priser er alt alt for hampre.. Ikke noget for mig at give 499kr for et par shorts med klor på..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg er helt skudt i skjortekjolen, hvor der vidst nok er nitter på lommen. Ved du, hvor meget den koster, og en den var black eller white? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Julie Amos: Det var så lidt :)@ Kia: Nej, hvis man er kreativ, kan man nemt kreere nogle selv – men der er jo nogen, der gerne vil betale sig fra arbejdet 😉 Begriber heller ikke, at Balmains klorblegede jeans koster £1000!@ Matilde: Den er fra Black Label og koster 699 kroner./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine M.H

  Fin blog du har ;))The-fashion-wall.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak! Vil da også tjekke din ud :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] tørklæde, der kan styles på mange måder. Never Denim har jeg været til bloggerarrangement med før, og denne gang fik vi også et smugkig på de kommende godter. Der var blandt andet hullede jeans […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keira Knightley med pandehår