Søndagssang: Feist - 1 2 3 4

Red Chinese Dress


Jeg har set absurd mange film i ferien. En del har været glædelige gensyn, mens andre har været nye oplevelser.

Her den anden aften faldt jeg over “Spiderman” på DR1, og så blev jeg ligesom hængende, for det var et stykke tid siden, jeg havde set den. Mary Janes røde, kinesiske kjole fik mig til at komme i tanke om en anden rød, kinesisk kjole, som Nicole Kidman bærer i “Australia”. Jeg synes, at Nicoles look er meget pænere end Kirstens – jeg brød mig aldrig om det røde hår!

Hvis I ikke har set “Australia” endnu, så kan jeg kun anbefale jer at komme afsted. Den går i biograferne nu.


(billeder fra kirstenimages.com og allmoviephoto.com)

2 kommentarer

  • Maria

    Ja, jeg kan også kun anbefale filmen “Australia”! Synes den er velspillet og har et godt plot og manuskript. Og så skader det jo heller ikke at Hugh Jackman er rent guf for øjnene. Han er ihvertfald stadig #1 på min liste! ;)Jeg vil give dig helt ret, Maria.. Nicole’s outfit er meget pænere. Det passer bedre til hendes figur og teint. Hvorimod looket ikke rigtig gør noget godt for Kirsten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, jeg var også vild med “Australia”, selvom jeg nu godt synes, at den kunne slutte en time tidligere…Synes det var lidt mærkeligt, at filmen fortsatte, da jeg troede, den var færdig…Men det er måske bare mig.Jeg så den nu mest, fordi det var en Baz Luhrman-film. Hugh Jackman er øjenguf, men han er langtfra nummer et på min liste…Der må jeg indrømme, at Robert Pattinson rangerer højest ;)/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Feist - 1 2 3 4