Fra Gossip Girls til Vogue-piger

Ringe


Jeg er ikke en ringperson. Jeg ville ønske jeg var. Især når jeg ser et billede som det her.

Jeg har et eller andet kompleks med mine hænder. Det er ikke fordi, jeg synes, de er grimmme – mine hænder er, som de er. Men mine fingre egner sig bare ikke til ringe – de er meget korte og en smule buttede. Mine søstre kalder dem babyfingre, fordi jeg stadig har de der huller ved knoerne, når jeg har fingrene strakt.

Men måske er det bare alt sammen noget, der er i mit hoved. For alle kan vel bære ringe – eller kan de?

(billede fra thecobrasnake.com)

11 kommentarer

 • jeanne

  Jeg har også nogle grumme babyfingre, men hey synes sagtens ringe klæder dem 🙂 Ringene skal bare helst ikke være for smalle for så bliver de enten for store, eller går ind i “fedtet” – ikke flot.Så det er vel bare at springe ud i det :)/Jeanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinetush

  Ah Maria, jeg har det på præcis,ja helt præcis samme måde. Har også huller der hvor knoerne normalt skulle stikke ud. Og for også altid at vide at jeg har babyfingre, og ved det udemærket også selv. Hvilket er derfor at jeg også altid har undgået ringe.. Men jeg har prøvet det lidt af her på det sidste og har faktisk fundet ud af at nogle ringe ser måske, måske ikke helt tosset ud. De skal bare være store, og dække hele ledet fra kno til det første led. Hvis du ved hvad jeg mener.. lidt a la kate’s skull ring, bare gerne lidt mere aflang i det..You get the gist?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej begge to,Er superglad for, at I deler jeres erfaringer om ringe. Det kan være, jeg skulle se mig omkring efter nogle fede ringe./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sådan har jeg også gået og haft det. “Jeg skal bare aldrig gå med ringe”.. Lige indtil jeg fik en rigtig flot ring til jul. Så jeg tror bare, det er noget man skal vænne sig til. Har nemlig også korte, og lidt tykke fingre, men dog uden “huller”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Haha, jeg har det på præcis samme måde, og jeg synes virkelig bare ikke at ringe klæder mine hænder!Lidt nedern, når trenden med de store ringe er så fed.- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ anonym:Ja, det kan godt være, at man bare skal have fundet den rigtige ring og så blive vant til at gå med dem…@ Tina:Jeg synes nemlig, at det er så flot, når folk går med store ringe, så vil også gerne kaste mig ud i det – korte, fed fingre til trods…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åhhh mine fingre er nøjagtigt ligesom dine.. Men ja det er bare en “skavank” man må deale med og sige fuck det.. Jeg vil ha ringe på og sådan er det.. Ringe med noget stort på, en kæmpe sten eller what ever, fungerer meget godt, da man netop på den måde kan skjule de rare hudbobler der kommer på hver side af ringen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Du har helt ret, Marie. Man må bare sige fuck det og hoppe ud i det. Nu vil jeg helt sikkert forsøge mig lidt mere med ringe – det har været en utrolig stor hjælp at høre fra jer andre derude, der heller ikke har de ideelle “ring-fingre” :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lasse Nord

  Jeg har også huller ved mine knoer. jeg har huller mange steder på mine hænder. De er meget ucharmerende, fordi de er så benede. Derfor er det nemt for mig at ty til ringe, for at skjule mine hænder! ¨virker det ikke for dig med kæmperinge? sådan at skjule fingrene? eller ville det bare gøre det værre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er ikke fordi, jeg vil skjule mine fingre…Jeg synes bare, at de ser kortere og federe ud med ringe på – men det er måske fordi, jeg ikke har fundet den rigtige ring…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har før spekuleret over, om mine korte, tykke babyfingre kunne bære ringe på en klædelig måde, og efter […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Gossip Girls til Vogue-piger