her./0.jpg" />
Chanel Dramaclass

Søndagssang: Ryan Adams – Come Pick Me Up

Hør Ryans Adam’s “Come Pick Me Up” her.

Hvordan kan jeg have haft 36 søndagssange og ikke tildelt en eneste til Ryan Adams?! Jeg har været vild med hans alternative countryrock siden debuten “Heartbreaker”, hvor søndagssangen også er fra.

Hver gang jeg siger, at jeg kan lide at høre Ryan Adams, så hører folk det altid som Bryan Adams – men jeg synes nu, at Ryan Adams er hundrede gange bedre. Fat det! Ryan Adams er ikke den samme som Bryan Adams!

Hvad slapper I af til på denne søndag?

9 kommentarer

 • Julie Amos

  Den står på Erykah Badu hele dagen 🙂 Simpelthen skøn musik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Tvilling

  Hej Maria,Jeg følger en lille smule med på din blog, og nyder det. Ryan er, hvis man spørger mig, 1000 gange bedre end Bryan, og hvis jeg må anbefale lidt søndagsmusik, synes jeg du skal besøge disse to (hvis ikke du kender dem i forvejen altså):http://www.myspace.com/boniver – Hør Skinny Love! Uhhh.www.myspace.com/raylamontagneDe bedste hilsner fra Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Julie Amos: Jeg hører faktisk ikke Erykah Badu, men det jeg har hørt, lyder i hvert fald skønt!@ Oh Tvilling: Jeg er helt vild med Bon Iver – og er faktisk blevet det efter at have fået dem anbefalet her på bloggen! Det andet link du nævner har jeg kun hørt af navn, men det kunne være, at det var på tide at tjekke dem ud. Tak for tippet!Go’ søndag :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det sjovt, jeg har altid troet at folk lavede skæg, når de sagde de kunne li ryan adams, har været 110 procent sikker på at der kun fandtes bryan adams. man lærer da vist rigtig noget hver dag….smiler! jeg hører celine dion i dag, lidt kitsch, men hun kan bare det der med at synge! god søndag til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hehe, ja forhåbentlig ved du nu, at der er en Ryan Adams og en Bryan Adams ;)Go søndag til dig også!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexzandra

  You always select the best songs; what a way to broaden my horizons! I spent the evening listening to Lady Gaga.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Thanks so much! I always try my best to select some good songs, and I find that it also broadens my horizons as you readers always recommend wonderful music too :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Sikke en god musiksmag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Dramaclass