Shopping

Så er de her!


Som sædvanligt kan Jak & Jil opfylde mine hedeste skodrømme! Disse Balmain-lookalikes er fra Zara…Zara! En meget mere vellignende version end Aldo’s. I må endelig give lyd, hvis/når I ser dem i forretningerne…

(billeder fra Jak & Jil)

10 kommentarer

 • ProletarSuperstar

  Jeg kan nu meget bedre lide Aldos version. Den synes jeg er meget mere rå. Men det er nu meget rart at vi ikke alle vil have det samme! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Maria, du har så meget lige reddet min dag! Og hvor undrer det mig bare overhovedet ikke, at det lige netop er Zara der spytter de perfekte look-a-likes ud! :DDu må endelig sige til, når du finder ud af hvornår de rammer butikkerne! Ved du hvad prisen på dem er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ ProletarSuperstar: Ja, det er nu meget godt – så har jeg én mindre at slås mod i Zara ;)@ Maria: Nej, jeg ved desværre ikke, hvad prisen på skønhederne er – og skal nok sige til, hvis jeg ser dem i forretningen…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hey,jeg vil bare lige fortælle, at jeg så dem i Zara igår – de koster 999 kr.mvhMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  PS: Og det var altså den Zara på Strøget…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg var i zara på strøegt igår, og der så jeg dem. glemte at kigge på prisen, men kan sige at de så meget smukkere ud i virkeligheden end på billedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mette: Tak for heads up! Uha, det var lige lidt mere, end jeg havde budgetteret med :S Må ind og gramse på dem, og se, om de er pengene værd! Hvis de stadig er der – krydser fingre!@ anonym: Det lover godt – ærgerligt, at de stadig er ret dyre…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Maria, du må lige sige til om de er pengene værd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det vil jeg gøre!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Zara og Jeffrey Campell har alle lavet en sko “inspireret” af denne sæsons it-sko fra […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping