Taylor Tomasi

8 kommentarer

 • Elisa

  Jeg vil bare lige sige, at jeg har opdateret min egen meget sparsomme linkliste og sat dig ind!Elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • The girl

  Hejsa..Vil bare lige sige at jeg har slettet min blog- Camilla slot’s liv og tanker, men startet en ny:)Vh Camilla..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dedree

  Jeg takker for at være kommet på listen (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er ret stærkt overbevist om at jeg læste et indlæg hvori du fortalte at Arena Cph var gået nedenom og hjem – men jeg har i dag ladet mig fortælle at et par investorerer har puttet penge i dem og derved reddet dem 🙂 Tænkte bare at det var lidt info du ville synes om! Jeg nyder at læse din blog! Meget interessant læsning som skiller sig ud i den, efterhånden ok store mængde af danske modeblogs 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Elisa: Tak! Jeg kan også godt linke til dig ved mit næste linkliste update, hvis det er!@The Girl: Har slettet din gamle blog fra listen :)@ Dedree: Det var så lidt!@ Anonym: Nej, det har jeg ikke blogget om, men det har mange andre i den danske modeblogosfære 🙂 Men tak for nyheden, det tror jeg, at der er mange, der er glade for./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtryk/Udtryk

  Mange tak for add’et 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det var så lidt :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Taylor Tomasi