Miks det, der matcher

“Slumdog Millionaire” tager 4 ud af 4 Golden Globes!


Der er nok ikke bedre nyheder at vågne op til, end at “Slumdog Millionaire” og Danny Boyle rendte af med 4 ud af 4 mulige Golden Globes! Normalt går jeg faktisk mere op I, hvad gæsterne har på på den røde løber, men lige i år var jeg også spændt på at se, hvem der vandt de eftertragtede statuetter. Jeg håber, det går ligeså godt til Oscars!

Rent kjolemæssigt faldt jeg dog ikke ned af stolen…Der var i hvert fald ikke nogen, der fik mig til at tænke “WOW!”. Umiddelbart kan jeg sige, at havfrusnittet var superpopulært, og der var en masse nude dresses. I kan allerede nu klikke over på Red Carpet Fashion Awards for at se de bedst og værst klædte.

Det kan være, at jeg poster mine personlige favoritter, når jeg kommer hjem fra arbejde. Hvem synes I var bedst klædt?

(billede fra comingsoon.net)

3 kommentarer

 • Julie Amos

  Kan ret godt lide Evan Rachel Wood’s kjole 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Maria.Jeg er egentlig heller ikke vildt imponeret over kjolerne, jeg synes dog MAggie Gyllenhall var lækker i sin lanvin kjole. Derudover var jeg overrasket over Evan Rachel Wood. Hun plejer, synes jeg, at se ræderlig ud 🙂 Men hun var flot. Så synes jeg også, at Renee Zellwegers kjole var flot, hendes hår var dog noget rod 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Julie Amos: Var overrasket over hendes valg. Hun plejer jo at være lidt mere goth. Måske er det meget godt, at hun ikke er sammen med Marilyn Manson…@ Sofie: Maggie var også min favorit! Og ja, Renee’s hår ødelagde det hele for mig…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miks det, der matcher