I live - sådan da...

Too cool for school

Faktisk vil Style Rookie slet ikke have, at man omtaler hendes blog. Så I må finde den ad en omvej, for jeg vil respektere hendes ønske og ikke linke til hendes blog. Men jeg kan simpelthen ikke lade være med at nævne hende, for det er en af de mest fascinerende blogs, jeg er faldet over i lang tid!
Tavi bag Style Rookie er en pige, der ifører sig de mest finurlige, kreative outfits, tager fine billeder af dem, lægger dem op på sin blog og skriver om sin dag. Det lyder jo meget, som det alle vi andre modebloggere gør, men hun er, hold fast, 12 år! Når man ser hendes billeder, den måde hun formulerer sig på og hendes tøjstil, skulle man tro, at hun var mindst ti år ældre. Men det er hun ikke, og selvom der har været mange spekulationer om det, så vedligeholder hun bloggen helt alene uden hjælp fra forældre og venner.
Cafe Mode har omtalt hende, og New York Times har også skrevet en artikel om stylish modebloggere under 16.

(billeder fra Cafe Mode)

7 kommentarer

 • Anonymous

  Wow, det er crazy! Hun er kun 12! Synes måske det er ldt synd hun allerede er så intereseret i stil, mode osv., men man må da sige hendes blog er inspirerende og interessant. (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det er også diskussionen over hos Cafe Mode. Nogle mener, at det er syndt, at hun allerede klæder sig så voksent.Meget af det skyldes jo nok den teknologiske udvikling – da jeg var tolv var jeg ikke i nærheden af en computer eller et kamera. Men i dag har de fleste jo adgang til sådan noget – og spørgsmålet er om modeblogs ikke er blevet en hobby på linje med Pokemon, yoyo’er, håndbold, spejder og hvad vi ellers beskræftigede os med, da vi var 12?!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  ville gerne finde hendes BLOG !!!men som i siger, det er lidt sørgeligt at det er det hun går op i…da jeg var 12 klatrede jeg i træer og legede med dukker… haha. og det er jeg da glad for at jeg gjorde.men alligevel er det ret cool

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miss V

  Hej Maria. Faldt lige over din blog. Den er rigtig fin!Tak for tippet. Hun er godt nok fascinerende selvom det også er lidt skræmmende at hun ikke er ældre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Carla: Mon ikke hun også får plads til at klatre i træer og lege med dukker? En modeblog behøver jo ikke tage al ens fritid ;)@ Miss V: Tak! Ja, du har ret mht. Style Rookie – det er fascinerende og skræmmende på én gang!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  -For at finde bloggen kan man jo bare google hendes navn(; så har man ikke sagt for meget!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, thank God for Google ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I live - sådan da...