Kate Lanphear is Obama mama

Vidste I, at…


…Kylie Minogues famøse guld hotpants, som nok kan tage en stor del af æren for hendes comeback i 2000, kun kostede godt og vel 5 kroner?! Det er i hvert fald det, jeg erfarede, da jeg var inde forbi UK Vogue for at få mit daglige modenyhedsfix.

Hendes stylist fortæller, at Kylies veninde gjorde kuppet i en markedsbod i London, og at Kylie oprindeligt debuterede dem til en udklædningsfest med temaet “Tarts, Nerds and Tourists” (ala den Tarts and Vicars-fest, som Briget Jones er til!). Faktisk havde Kylie glemt alt om dem, før stylisten fandt dem frem igen og foreslog, at hun skulle havde dem på i musikvideoen til “Spinning Around”.

The rest is history…ja, Kylies outfit var endda så mindeværdigt, at det er blevet udstillet adskillige gange! Den fine top er forresten fra Chloé, dengang Stella McCartney udfoldede sine kreative evner hos det franske designhus.

Og hvad er moralen så i denne historie? Selv det mindste køb kan vise sig at være det bedste kup ever! Plus at man ikke skal smide ting ud…prøv og tænk, hvis Kylie havde kasseret sine hot pants efter udklædningsfesten!

(billeder fra style.com og golondon.about.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kate Lanphear is Obama mama