Søndagssang: José González - Slow Moves

ALT for damerne LIVE 2009


Denne weekend er der ALT for damerne LIVE, magasinets store livsstilsmesse i Forum i Købehavn. Hvis I har tid, mulighed og lyst, vil jeg helt klart anbefale jer at tjekke det ud. Der er et fedt program med masser af mode, kultur, skønhed, mad, bolig og helse. Jeg glæder mig især til Guldknap-uddelingen, ALT for damernes designpris, der sidste år gik til Stories by Rikkemai.

Hvis I ikke har mulighed for at komme til Forum i weekenden, så kan I følge med på altfordamerne.dk, hvor jeg hele weekenden vil rapportere fra ALT for damerne LIVE på min dertil indrettede blog.

Så det kan godt være, at der bliver lidt stille her på bloggen i weekenden, da jeg skal på arbejde, men så kan I jo se, hvad jeg render rundt og laver på altfordamerne.dk! Og blogs er som børn – selvom man får flere, så er der ikke mindre kærlighed at dele ud af 😉

(billede fra altfordamerne.dk)

2 kommentarer

  • Kathrine

    Den vil jeg da helt klart læse den ved siden af den her blog. – Forresten super godt billede af dig på Alt for Damerne bloggen. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Super! Tusind tak for de søde ord om billedet – jeg hader at få taget mit billede (sagde bloggeren!), så det er super med nogle professionelle fotografer, der kan deres kram./Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: José González - Slow Moves