Søndagssang: Scarlett Johansson - Last Goodbye

Annhagen aw09


Copenhagen Fashion Week aw09 var designer Jørgen Simonsens første hele kollektion for Annhagen. Berlingske Tidendes Sarah Skarum kaldte kollektionen “Mere Paris end København K”, og hos Politiken bekendtgjorde anmelder Jesper Knudsen, at “Annhagen er blevet zombiefri”.

For væk er Annhagens dekonstruerede, gotiske look og i stedet spankulerede modellerne ned af podiet i primært sorte og skulpturelle ensembler, der var japanskinspirerede detaljer med obibælter og kimonoer, og det hele blev afsluttet med sexede glamourøse kjoler i pink og gul.

Tre looks, der stak lidt ud, men på den gode måde efter min mening, var tre outfits med rock tees. Motörhead, Def Leppard og Metallica stod der henover brystet på de slidte, vintage tees, der var peppet op med rhinsten – klik på billedet for at se nærmere på de tre looks.

Kombineret med en skulpturel nederdel eller stramme bukser er det et cool look, der nemt kan efterlignes, hvis pengepungen ikke lige er til Annhagen.


(billeder fra copenhagenfashionweek.com)

4 kommentarer

 • Kia

  Jørgen Simonsen har virkelig imponeret mig med denne kollektion. Min favoritkollektion for AW09

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg var i hvert fald helt klart positivt overrasket over hans kollektion, men om det er min favorit, ved jeg ikke helt…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Øøøøv hvor var det nedtur at se stilen Dianna Opsund Bay har opbygget over så mange år, blive reduceret til noget så russer-agtigt (similisten på t-shirts!?) lige til D&G-segmentet:) Men der var nogle fine elementer imellem, som skuldre osv! Hva sys du?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er en helt anden stil end den forrige designers, ja. Men jeg kan nu godt lide det nye :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndagssang: Scarlett Johansson - Last Goodbye