Balmainia

Aussie all gone!

Trods tekniske problemer så er alle 100 Aussie “3 Minute Miracle Reconstrucor” nu væk. Det tager op til fire uger, før de når frem til jer. Jeg håber, at dem, der sender dem ud, kan tyde jeres adresser trods ekstra nuller og manglende mellemrum i adressen 😉

Når I modtager hårkuren og har prøvet den, vil jeg meget gerne høre jeres ærlige mening om produktet. Er det virkelig et 3-minutters mirakel, eller er det bare en gratis prøve, I testede, men ikke vil smide penge efter når det kommer i Matas til marts?

Læg endelig en kommentar. Jeg linker til dette indlæg ude i sidebaren, så det er nemt at finde.

30 kommentarer

 • Christa Ea

  Godmorgen!Jeg er lige blevet vækket af postbuddet, der havde den fornøjelse at aflevere en lille pakke indeholdende min Aussie “3 Minuete Miracle Reconstructor”. Glæder mig til at afprøve den senere – jeg kan allerede dufte den, selvom den ikke har været åbnet :-)Jeg er enormt overrasket over den hurtige leveringstid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • frøkenfashion

  Hej MariaHar lige modtaget hårprodukterne, jeg kan ikke vente med at prøve dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I heart milk

  Jeg har fået min i dag. Jeg har dog ikke prøvet den endnu, men den dufter ret godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg har i dag modtaget min Aussie hårkur, og har lige prøvet den. Mit hår er glad for Aussie – det blev rigtig lækkert og blødt bagefter – men min hud tåler desværre ikke kuren. Jeg rødmede kraftigt i både ansigtet og på min hals efter brug. Gætter på, det er parfumen i kuren jeg ikke tåler. Så min debut med Aussie må siges at have været en lidt blandet fornøjelse for mit vedkommende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hende der Astrid.

  Jeg har fået hårkuren allerede her i dag – glæder mig til at prøve den her i aften:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Er glad for, at den er nået frem til jer alle!@ Matilde: Nå, det er jeg ked af at høre 🙁 Jeg har ikke haft problemer, men jeg er også ret “hårdfør” – er aldrig brudt ud pga. et skønhedsprodukt./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  Jeg fik kuren i går og prøvede den i morges. Jeg blev altså lidt skuffet. Jeg bryder mig ikke om lugten (forestækker også at det er parfumefri). Mit hår var sværere at rede ud, end når jeg bruger min balsam fra matas. Jeg er lidt i tvivl om, jeg har fået skyldet det ordentligt ud, for mit hår opfører sig meget mærkeligt. Det er ikke blev blødere eller skinner, til gengæld fik det en del mere volumen, men på en høstakagtig måde. Jeg vil prøve den et par gange mere for en sikkerheds skyld og være opmærksom på, om det er skyldet ud. Så der kommer nok en anmeldelse mere herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for din ærlige mening! Hår reagerer jo forskelligt på produkter, og mit hår er meget glad for Aussie :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Super hurtig levering ja!Emballage: Virkelig dejlig! Hvis man er sikker på, at den lukke tæt nok til (så der ikke trænger vand op osv.) så er tryk-systemet virkelig fedt!Duft: Ja jeg synes den dufter godt – ret specielt men jeg kan bestemt lide det!Indholdsstoffer: Ærger mig lidt over at de har de hormonforstyrrende parabener butyl- og isobutylparaben med 🙁 Og så at parfume ligger så højt på ingredienslisten.Oplevelse i badet: Lækkert! Da jeg skyllede den ud, kunne jeg virkelig fornemme at mit hår havde fået masser af pleje.Virkning: Da mit hår var tørt igen, kunne jeg godt mærke virkningen og jeg synes produktet er rigtig godt, omend ikke den allerbedste hårkur på markedet.Antal stjerner i alt ud af 6:****

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for den grundige anmeldelse!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ProletarSuperstar

  Så har jeg også testet i går.Normalt bruger jeg aldrig conditioner, da mit hår bliver virkelig tungt og klasket af det.Denne får dog mit hår til at føles helt anderledes end nogle jeg før har prøvet. Jeg var lidt skeptisk da jeg havde den i håret, da jeg syntes det føltes meget ‘tungt’ og svært at skylle ud, men jeg tog mig god tid til at få det gjort ordentligt. Mit hår har meget mere volumen i dag end det nogensinde har haft før, når jeg har brugt conditioners. Faktisk mere, end når jeg bare bruger min almindelige shampoo?!Jeg kan godt lide duften, den er hyggelig 😀 (Den minder mig om noget tyggegummi fra da jeg var barn! Jenka/Funny?)Jeg må sige, at jeg er positivt overrasket, og jeg skal helt bestemt prøve en af deres shampoo’er, når de kommer på markedet!Og så er jeg i øvrigt også vild med lukkemekanismen. Fedt system!Mht indholdsstoffer, så er jeg simpelthen så sløset, at sådan noget koncentrerer jeg mig slet ikke om.. Og jeg har heller aldrig slået ud af nogle som helst skønhedsprodukter, hvilket nok er grunden til mit sløseri i den retning.Så hep hey! Jeg er glad for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ved du om de har sendt alle afsted?har nemlig ikke modtaget noget endnu:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, de skulle alle gerne være sendt afsted – så jeg ved ikke, hvor din kan være blevet af :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manna

  Jeg har modtaget min(e) i onsdags, og jeg må sige at postbudet havde en glædelig overraskelse med til mig. Jeg har nemlig fået to :)Men den har nok registreret mig den første gang også ..Produktet er rigtig lækkert tl mit hår, det får en fantastisk volumen! Når malt er mit hår fladt, og klasker hurtigt sammen. Og jeg har prøvet alverdens produkter for at give det volumen, men indtil videre så har Aussie klart indtaget førstepladsen :)Duften er meget bubblegum lige når man dufter til den, men den duft som den efterlader i håret er heldigvis ikke så markant! :)Min eneste klage er at den er rimelig svær at fordele i håret. Jeg synes at jeg skal bruge meget for at få ”smurt” den ind i hele håret, og jeg har altså kort hår. Så det er lidt trist! 🙁 – Men ellers er den fantastisk!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Manna,Jeg er glad for, at produktet var en succes for dig :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg prøvede den i dag og den virker rigtig god. Jeg elsker duften(!!). Låget er lidt specielt, men det fungerer faktisk meget godt. Jeg vil i hvert fald gerne prøve deres produkter, når de kommer til Danmark. Findes der en til sensibel hårbund? :)Og så har jeg lige et spørgsmål, for det med hårkure har jeg aldrig rigtigt prøvet før.. Hvor tit skal man bruge hårkuren? Jeg synes ikke rigtigt, at det står nogle steder på flasken. Kun sådan noget med, at den skal sidde i 1-3 minutter… Ellers har jeg overset noget. :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det er godt at høre, at du kan lide produktet. Desværre kommer der ikke en variant sensibel hårbund. Der kommer en til tørt hår, farvet hår, langt hår og fladt/tyndt hår.Ja, der står ikke, hvor ofte man skal bruge kuren, men jeg bruger den hver 2.-3. dag, og det har fungeret fint. /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  er det mig der har misforstået noget.Bruger man ikke kun hårkur i spidserne ikke i helt håret?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Så fik jeg også prøvet den i går. Umiddelbart er jeg ikke så sikker på, at den “gør noget” for mit hår, men nu puttede jeg den også i, før jeg vaskede mit hår. Måske har det noget at sige?Anyway, så synes jeg også rigtigt godt om emballagen og den lukkemekanisme. Duften er heldigvis ikke så slem, som jeg først skrev, men jeg kunne da godt dufte det i håret bagefter.Jeg vil prøve at få brugt det en gang om ugen, men det tager jo tid – og det er ikke lige noget, jeg har så meget af om morgenen. Haha. Men tak igen. Så den i øvrigt i et gammelt dameblad til omkring 120,-.God søndag, Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ carcoat: Jo, jeg bruger kun min hårkur i spidserne, alrdig ved hovedbunden ellers bliver det meget tungt og fedtet :)@beam: Tak for dommen. Kan det passe, at det var Femina, du så omtalen i? Det er også i denne måneds Eurowoman og i det nye Elle./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dedree

  Så har jeg brugt den to gange, og den er intet mirakel – men et godt bud på en god håkur til en fornuftig pris, hvis man spørger mig (:Lige umiddelbart var duften lige over-the-top og lidt kvalmende, men efter at håret var tørt aftog duften så den blev mere diskret, og så var den egentlig ganske behagelig.Synes mit hår blev blødere og lidt mere glansfuldt, og det så da lidt “sundere” ud.Synes dog at den er meget lidt drøj, men måske er jeg bare godt vant med en meget drøj hårkur :bNår jeg har brugt det flere gange vil jeg vurdere om det er noget jeg vil købe når det kommer i butikkerne – for umiddelbart er den nogenlunde som den hårkur jeg bruger nu, bare mindre drøj og med en anderledes duft.. (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er ikke vant til andre hårkure, så jeg har ikke noget at sammenligne med mht. drøjhed, så tak for vurderingen.Jeg har brugt min 2-3 gange om ugen og efter 3 måneder er der stadig lidt tilbage i flasken…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Ja, det var både i Femina og i det nye Elle. Jeg prøvede den faktisk også i går. Synes måske mit hår skinner mere, men det kan også være synsbedrag. ;o)Skal bare finde ud af, hvor meget, der skal doseres – men det lyder godt, at den er drøj. :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, for mig er den i hvert fald drøj…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Så har jeg også fået prøvet kuren et par gange. Jeg synes forskellen er mærkbar, idet mit hår ikke ser så tørt ud og synes også som Beam, at mit hår skinner mere end det plejer. Mit hår føles blødere og sundere..Jeg har langt lyst og naturkrøllet hår. Det kræver en del pleje, da det hurtigt ser tørt, slidt og spaltet ud. Jeg bruger også 2 forskellige hårprodukter og føntørrer hver dag, hvilket også er hårdt for håret.Desuden kan jeg godt lide duften – den minder mig om det der tyggegummi, man som barn fik, i ruller.Alt i alt er jeg ret tilfreds, så jeg fortsætter med kuren og håber på flere gode resultater. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Fedt at den også fungerer for lyst, naturkrøllet hår. Mit er jo asiatisk og meget glat…men der fungerer den skam også fint!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Produktet gør ikke rigtigt noget for mit hår – det føles faktisk mere plejet med en leave-in balsam end med dette – det største turn-off for mig er dog duften, som jeg synes er tung, kvalm og kunstig…men mht. dufte er vi jo så forskellige, kan jeg jo læse mig frem til. Jeg har mørkt krøllet hår og min oplevelse er (lige som flere andres) også, at den er meget lidt drøj i brug/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak fordi du delte dine erfaringer, Maria!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg elsker at modtage pakker med posten!Jeg fik kuren. Jeg synes, den virker godt og dufter så dejligt. Den er jeg glad for . . .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeg er glad for, at du kunne bruge produktet!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Balmainia