CPH FW AW09

Aussie til Danmark


De sidste tre måneder har jeg haft australsk selskab under bruseren. Det er ikke så kinky, som det lyder, for jeg er blevet spurgt, om jeg vil være med til at lancere det australske hårplejeprodukt “Aussie” i Danmark.

Jeg har prøvet produkterne prydet med den springende kænguru, før jeg sagde ja til tilbudet, og efter at have prøvet dem, er jeg ikke i tvivl om, at jeg synes, at I læsere også burde prøve produktet! Og det får I sørme også lov til – HELT GRATIS!

På fedag kl. 16.30 vil de første 100 hurtige og heldige læsere kunne skrive sig op og få tilsendt den helt geniale hårkur “3 Minute Miracle Reconstructor” fra Aussie (produktet i midten). Og det er ikke en lille snoldet prøvepakke, men en 250 ml flaske til en værdi af 119 kroner! Aussie kan fås i Matas fra starten af marts måned, men allerede nu har I altså muligheden for at forkæle det tørre vinterhår med Aussies hårkur.

Min hud har måske haft det hårdt i vintertiden, men mit hår har været overraskende medgørligt – men om æren kan tilskrives Aussie, skal jeg ikke kunne sige…Begejstringen for “3 minute” vil dog ingen ende tage hos Makeupalley, stedet hvor alverdens beautyjunkies samles online for at diskutere og anmelde skønhedsprodukter.

I efteråret blev “Aussie” lanceret på en lignende måde på en svensk blog, og der blev produkterne revet væk på 3 minutter! Og selvom den danske blogosfære ikke er så stor som den svenske, så skal I nok være hurtige ved tasterne, for der går ikke lang tid, før de er væk.

Så husk: Skriv jer op her på bloggen på den dertil indrettede formular, som åbner på fredag kl. 16.30. I kan se nedtællingen til højre ude i sidebaren 🙂 (når jeg på et tidspunkt får den til at virke!)

20 kommentarer

 • Line

  Lyder lækkert:)jeg er klar 16.30 på fredag, hvis jeg husker det;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, det om at sidde klar foran computeren!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan også varmt anbefale Aussie mærket! Jeg prøvede en shampoo og balsam, da jeg sidste år boede Down Under i 4 måneder. Jeg vil også sidde klar ved tasterne på fredag! :)Maria, ved du hvad priserne for produkterne sådan cirkus kommer til at ligge på?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hej Maria :)Ja, jeg er også blevet rigtig glad for Aussie!Shampoo koster 89 kroner for 300 ml, balsam 89 kroner for 250 ml og hårkur 119 kroner for 250 ml.Der kommer en linje til langt hår, til volumen, til farvet hår, og en der tilfører fugt, som jeg har brugt./Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  UH jeg er også klar! Total hårprodukts-freak uden penge :D100 siger du?? Det er alligevel ret flot jo!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, 100 er alligevel en del! Jeg glæder mig til at se, hvor hurtigt de ryger!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det lyder lækkert 🙂 Skal man selv betale porto?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Nej, det skal du ikke. Som sagt er det helt gratis :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fedt, det vil jeg prøve at huske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Jeps, sæt kryds på hånden, i kalenderen og indstil mobilen ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  meget underligtder står der er 89 tilbage- men når man udfylder bliver ens postnummer og by rød og den registrer ikke en…er der mon så ikke de 89 tilbage der står?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det ved jeg desværre ikke…Det er alt sammen lige forvirrende for mig, som det er for jer. Undskyld, jeg ikke kan komme på et bedre svar, men webbureauet, der har designet den, holder weekend…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 100 heldige læsere muligheden for at prøve deres lækre, nye hårkur. Der var et lignende tiltag i februar, og trods lidt tekniske problemer, var det så populært, at vi gentager succesen 🙂 Denne gang er […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Hej!

  En helt anden sag – ved du hvor jeg kan købe den grå best behavior hue, du udlovede i februar?

  /M

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • modemedmere

  Det ved jeg desværre ikke, men prøv at kontakte BB her: http://bestbehavior.dk/contact
  /Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har prøvet dem alle, men jeg vender altid tilbage til Aussie! Mit hår og Aussie mødte hinanden, da jeg hjalp med at lancere mærket i Danmark i starten af 2009, og ingen anden hårplejeserie gør mit hår så blødt og skinnende som deres Miracle Moist-linje. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] har prøvet dem alle, men jeg vender altid tilbage til Aussie! Mit hår og Aussie mødte hinanden, da jeg hjalp med at lancere mærket i Danmark i starten af 2009, og ingen anden hårplejeserie gør mit hår så blødt og skinnende som deres Miracle Moist-linje. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] hårprodukter – og det har jeg været, siden jeg var med til at lancere Aussie i Danmark tilbage i 2009. Heldigvis har I læsere derude været lige så begejstrede for de velduftende produkter, der giver […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie Hegelund

  Jeg søger Aussie 3 minute miracle ligt deep treatment mousse har købt den iFøtex som ikke har den mere Matas har den heller ikke ville blive glad hvis du kunne hjælpe den er fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH FW AW09