En insiders fortælling fra modeugen

Bloggen omtalt i Costume!


Bloggen er blevet omtalt i en artikel om modeblogs i catwalk-tillægget i denne måneds Costume, der er prydet af et af mine favoritlooks fra Stella McCartneys ss09-kollektion.

Jeg er i fornemt selskab med Anywho, Fashion Toast og Style Bubble, tre blogs jeg troligt følger og beundrer. This World Tonight, der nu spreder sine fashionable folder hos Velvet Snow, er også nævnt.

Wow, jeg synes, det er ret vildt, at se mig selv i Costume, da det er det modemagasin, jeg trofast har abonneret på i flere år, og der undslipper stadig et hvin af glæde, når jeg åbner postkassen og ser et nyt glitrende Costume ligge og vente på mig.

I får kun et lille sneak preview af artiklen, da jeg selvfølgelig synes, at I skal gå ud og købe bladet. Nu vil jeg gøre mit for at holde liv i magasinerne – der er jo den der finanskrise…

Hvis I ikke abonnerer på Costume, kan det købes fra på torsdag den 5.februar.

17 kommentarer

 • Oh Tvilling

  Uha, stort tillykke herfra, det er da rigtig fedt!Jeg skal da lige forbi en kiosk på torsdag så :)Kærlig hilsen Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej flot, mange gange tillykke.Jeg må sige, at du i største grad fortjener det. Jeg begyndte for noget tid siden at kigge på din blog, jeg læste lidt, og jo mere jeg læser jo oftere kommer jeg herind. Du har en super fed stil, én man som læser virkelig kan forholde dig til, du er god til at plukke de gode tendenser fra modeverden ind, men samtidig hiver du en masse personligt ind. Eksempelvis ting du selv kan lide og interesserer dig for (Uh, blev så glad da du postede indlæg om twilight, da jeg selv elsker bøgerne og filmen!), dit dagens outfit og så meget mere. Og så skriver du jo super godt, det forklarer også lidt du studerer journalistik. Sjovt nok ønsker jeg også selv engang at studere journalistik, så thumbs up der (;Bliv endelig ved med det gode arbejde!Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbieinwonderland

  Nej, hvor fedt.. Tillykke med det! Har lige læst ind artiklen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Wuhu – congrats! :)Det var da noget af en anerkendelse at få for din skønne blog 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Så er det altså ikke kun mig der hviner når costume ligger i postkassen 🙂 Min kæreste siger at jeg er den eneste der bliver så glad for et blad i postkassen..Tilykke med omtalen.Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beam

  Hey (igen),Ja, det er godt at se, hvordan de danske modeblogs bliver udbredt i medierne. Spottede også din og Dittes gamle blog. Til lykke med omtalen – det er dig velundt. Jeg skal stadig have sat min nørdede mand til at lave den der skylabel! Tsk, tsk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Oh Tvilling: Ja, afsted til kiosken på torsdag for at købe Costume ;)@ Caroline: Tusind tak! Din kommentar gør mig rigtig glad. Jeg er i gang med at arbejde på et indlæg om mit studie, så det kan du jo glæde dig til :)@ Barbieinwonderland: Tak!@ Anne: Tak! Ja, det er rart med anerkendelse :)@ Kia: Næ nej! Jeg synes, det er absolut normalt at hvine, når Costume lander i postkassen ;)@ Beam: Hehe, hvis man vil have noget gjort, må man gøre det selv 😉 Det er nu ikke såååå svært at sætte skylabel op…/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dedree

  Tillykke! :DHvor er det bare super velfortjent, din blog er altid sjov og inspirerende at følge (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tusind tak :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Hej Maria,Jeg læser din blog flittigt, og synes den er virkelig god.Jeg tænkte på om du kunne anbefale nogle andre danske blogs?Synes det er så svært at finde rundt i alle de blogs der er rundt omkring?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Indtryk/Udtryk

  Det er da virkelig dejligt, tillykke :)Det er også på høj tid, man får øjnene op for de danske modeblogs! Synes, det har været meget om de norske og svenske i hvertfald norske blader og aviser faktisk i et par år nu, men det virker som om det er først nu, de gider at skrive om det her i DK. Underligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, Danmark er lidt en blogger u-land ift. de andre nordiske lande!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hey Maria 🙂 Tillykke mange gange. Skyndte mig at købe magasinet da jeg hørte du var i. Rigtig fin artikel! Fuldt fortjent og supersejt. /Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Tillykke med omtalen :)Jeg har før tænkt på noget, når de fx omtaler din blog i Sirene, Woman eller, som nu, i Costume – bliver du så aldrig informeret/spurgt om det først?- Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tinetush

  Nej, hvor fedt for dig Maria.. Mange gange tillykke med det – helt fortjent. ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Pernille: Tusind tak :)@ Tina: Da jeg blev omtalt på Sirenes hjemmeside og i Woman blev jeg ikke informeret om det som sådan. Men jeg kender én, der arbejder på Woman, så fik det at vide på den led ;)Costumes journalist henvendte sig til mig i november, da hun gerne ville have lidt info om mig og nogle billeder.@tinetush: Taaark!Vil sige tak til alle mine læsere for de søde lykønskninger! Uden jer ville bloggen nok heller ikke være nået så langt :D/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] nye Costume er på gaden, synes jeg godt, at jeg kan være bekendt at poste den fulde artikel fra det forrige nummer af Costume, hvor bloggen blev omtalt. Enjoy! (Selvom den ene side nu godt nok er blevet noget sløret…men det kan da læses!) […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En insiders fortælling fra modeugen