Slumdog Millionaire tager 8 Oscars!

Dagens outfit: Semi-sheer og striber


Blomstret cardigan, stribet trøje og hvid tee er alle fra H&M, blåt pashmina fra eBay, jeans fra Kate Moss for Topshop, flats med nitter fra H&M

Mandag og mig bliver vist aldrig gode venner. Jeg kan godt mærke, at jeg ikke har haft så meget weekend, som jeg plejer. Og efter arbejde i dag stressede jeg endda rundt fra supermarkede til supermarkede på jagt efter sukkerærter, men hvorfor er det lige, at supermarkeder efter fyraften skal ligne noget fra det gamle Østtyskland?! Der er ikke én eneste grøntsag på hylderne!

Der er ikke så mange dybe tanker bag dagens outfit…Jeg har min elskede stribede trøje under en halvgennemsigtig, hvid tee, hvilket gav en ret cool effekt. Og så havde jeg min alleryndlings blomstret cardigan på. Hvis det ikke kan blive forår udenfor, så bliver det i hvert fald på mit tøj!

6 kommentarer

 • Mi Confesión

  suuper cool cardigan:)/ Mi Confesión

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JULIE MONBERG

  Godaften.Rigtig, rigtig fin blog du har (:Er vild med din halvgennemsigtige T-shirt; giver en fed effekt, som du selv siger! – Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ Mi Confesión: Tak, det er også en af mine favoritter!@ Julie: Tak, t-shirten er et kup til 30 kroner fra H&M, så det kan ikke blive bedre ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JULIE MONBERG

  Det var bestemt så lidt.Fedt, når man gør et kup, som det! (:- Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ja, jeg elsker et godt kup – men gør vi ikke alle det ;)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JULIE MONBERG

  Jo, uden tvivl (:- Julie.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slumdog Millionaire tager 8 Oscars!