The Devil Wears Balmain

Elle UK Designer Covers

London Fashion Week, der løber af stablen fra den 20. til 25. februar, kan i år fejre 25 års jubilæum. Elle UK har i den forbindelse bedt fire af de største, britiske designere kreere en forside til marstnummeret. Så hvis du ikke gider at have Gwyneth Paltrow på dit cover, så er der andre muligheder!

Stella McCartney har valgt at pryde forsiden med Kate Bosworth klædt i en rødnæset t-shirt, jeg tidligere har omtalt. Excentriske John Galliano har fortolket sin version af Elle-pigen, som han beskriver som en “rebel, en fræk tøs, der nægter tilpasse sig”.

Vivienne Westwood har lavet et manifest til forsiden, der lyder “Do It Yourself”. Hun har vedlagt et håndskrevet manifest for at forklare sin forside, som I kan se her. Under den aktuelle overskrift “In these hard times – dress up. Do it yourself!” kommer den rødhårede designer med en masse gør-det-selv-forslag, blandt andet at lave halskæder af sikkerhedsnåle og at bruge gardiner som kappe eller nederdel.

Christopher Kane har taget polaroidfotos fra sit catwalkshow, som er en kæmpe inspiration for ham, og bredt dem ud i vifter, der udgør hans forslag til en forside.

Så vælg din favoritforside, og få det sendt direkte til din postkasse. Et blad koster cirka 75 kroner inklusiv porto og kan købes her.

(billeder fra elleuk.com)

7 kommentarer

 • Dedree

  Kan bedst lide Vivienne Westwood’s forside – og især hendes “Do It Yourself”-indstilling (;Og tænkte faktisk selv på, at sådan en halskæde af clips (eller var det sikkerhedsnåle? Den var på et billede i enten Cover eller Elle i hvert fald) ikke kunne være så svær at lave – så nemlig en der var ret dyr, så tænkte jeg at det måtte da være et overskueligt projekt selv at gå i gang med, i stedet for at smide mange’mange penge efter sådan en sag. Dog har jeg ikke rigtig taget mig sammen endnu :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Ej hallo det virker jo ikke med den formular 🙁 Min postnr er rødt. Som om den ikke acceptere 7400 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "I like my money where I can see it - hanging in my closet!"

  Nå så prøvede jeg med “74000” i stedet for det rigtige-så virkede det..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  HJÆÆÆÆLP! :DJeg kan ikke få formularen til at virke – den nægter at godtage mit postnummer 6100! :(/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  @ deedre: Min favorit er Stella Ms :)@ I like: Ja, det ekstra nul burde gøre tricket!@ Maria: Prøv at tilføje et ekstra nul!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tusind tak for hjælpen! Ganske rigtigt, så virker det, med et ekstra nul. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Det lyder godt!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Devil Wears Balmain