Show me your wardrobe

elle.dk på vej


Så sent som igår luftede jeg min undren over, at Elle DK ikke havde et website. Men nu er der et på vej!

Det nye Elle DK lå i postkassen, da jeg kom hjem fra en byen i dag. Perfekt timing! Jeg vil dulme mine tømmermænd med Elle DK og McD-mad… I bladet er der et kort interview med elle.dk’s nye webredaktør Anne Langkilde, så det må betyde, at elle.dk snart bliver lanceret.

(billede fra Elle DK nr. 6, der er på gaden den 16.februar)

2 kommentarer

  • Kia

    Åh, hvor dejligt! Jeg klikker tit ind på deres side og tjekker om der mon er sket noget siden sidst. Er nemlig storforbruger af elle.com, elleuk.com, elle.no og elle.se.. Dejligt med en elle.dk, håber de kan leve op til mine krav.. :)Kia.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria

    Ja, hvis elle.dk bare bliver med nogenlunde samme brugerflade og indhold som de andre elle-sites, så har vi noget at glæde os til – jeg vil vente i spænding…/Maria

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Show me your wardrobe