Vest med frynser og nitter

Guldknap 2009


Jeg er træt, træt, træt, så der bliver ikke mange flere ord fra min side for i dag. Under ALT for damerne LIVE har jeg fået fornøjelsen af at skrive til altfordamerne.dk, og jeg synes, I skal tjekke det ud. I kan læse om nogle af de besøgende, jeg har fanget her, en reportage fra Guldknap-showet her og billeder fra Guldknap-vinder Stella Novas show her.

Alt arbejdet har jeg dog ikke lavet. Vi har været fire på webredaktionen, og Simon har taget de rigtig flotte billeder fra Guldknap-showet. Han tog ovenstående fantastiske shot, efter jeg stod ved siden af ham og råbte “Husk at tage billeder af skoene!”

(billede fra altfordamerne.dk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vest med frynser og nitter