Jeg er jaloux på...

Hvad er dit bedste råd mod dårlige hårdage?


Jeg håber, at alle har modtaget deres Aussie-produkt? Jeg har i hvert fald fået en del tilbagemeldinger om, at de er nået frem til rette modtagere og ser frem til jeres dom, som I kan skrive her.

Som et led i lanceringen af Aussie er der en konkurrence på badhairday.dk, hvor man kan uploade et billede af sin dårlige hårdag og vinde produkter fra Aussie, og de 40 første deltagere vinder en hue fra Best Behavior.

Som tak for at I var så gode til at skrive jer op og komme med respons på hele lanceringen af Aussie her på bloggen, så er der ti lækre huer på højkant! Jeg har selv prøvet huen her de sidste par dage, og den er superlækker. Perfekt til at give det løse beaniehue-look ala Alexander Wang og Burberry Prorsum aw08.

Huen er fra danske Best Behavior, et spændende mærke med fokus på smukke draperinger, enkle farver og unikke snit. De er helt sikkert værd at holde øje med!

Med sin grå farve (farven på “front”-billedet er nok det mest retvisende) matcher den til alt, og de tre knapper er en rigtig cool detalje. Hvis man ikke bryder sig om mærket med hjemmesideadressen, kan det nemt pilles af 😉 I nakken sidder det karakteristiske turkis Best Behavior-mærke.

Og hvad skal man så gøre for at få fingre i en af disse lækre grå strikhuer, spørger I? De ti læsere, som kommer med det bedste råd mod en dårlig hårdag, løber af med en af de lækre premier. Læg en kommentar i dette indlæg (husk at oplyse e-mail) eller send en mail til chairfan@ofir.dk og skriv “Aussie” i emnefeltet.

Deadline for besvarelser er torsdag den 19. februar klokken 17.

Hvad er dit bedste råd mod dårlige hårdage?

27 kommentarer

 • Line

  En hue!ganske enkelt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej Maria. Når jeg har en rigtig dårlig hårdag laver jeg en høj knold ligesom Lykke Li. Det er hot og fashionable.http://www.luger.se/uploads/imgArchive/off-pressbild-lykke.jpg Kia – fierceogfattig@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dårlig hårdag, hm.. kender vi ikke alle det? ;)Mit bedste råd tager kun 2 minutter og gør underværker for mig 🙂 Hvis man står med en høstak, der bare ikke vil som man vil, skal man vende hovedet ned af, tag hårtøreren og så gennemblæse det tørre går, det giver dejligt volume. Derefter sprayer man med hårlak 20 cm fra hovet, giv det også en god gang mens håret vender ned af. Derefter tager man lidt shinedrops, shinespray el. lign og giver det nogle pift, og kram så håret godt. Nu har man et medgørligt hår, der er til at arbejde med. Typisk sætter jeg så et fint spænde i, hårbøjle i eller laver nole få rodede fletninger for at pifte håret op, og så er man klar til at gå dagen i møde med et lækkert film hår ;)Hvis man har tid dagen før kan man forebygge ved enten at sove med en fletning (giver flotte krøller) eller sove med en hårkur i, som man så skyller ud om morgenen, derved kan man komme de dårlige hårdage i forkøbet!NB: Mange tror det ikke kan betale sig at føntørre allerede tørt hår, men det gør altså underværker og påfører håret en volume som produkter ikke kan kreere. Kold luft fungerer fint, så slider man heller ikke så meget på håret! – danica_chloe@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chanette

  Hvis mit hår hænger og slasker, plejer jeg at bruge “dust it” fra schwarzkopf, for at få fylde og volume i mit hår. Herefter benytter jeg mit glattejern til at lave et blødt fald i mit hår. Hilsen Chanette :)Min mail; xoxocb@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej MariaMed inspiration fra pigerne fra The Hills, så laver jeg en fransk fletning i pandehåret (tager ét minut når man kan teknikken) og sætter resten af håret op i en løs knold. Derved bliver den klassiske knold lidt mere avanceret og sød. Dette er frisuren til dag nr. 2, når det er blevet lidt slasket og kedeligt.Hilsen Sidselsmanich@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  En dårlig hårdag om vinteren kan naturligvis løses med en fed hue eller hat! Men når vejret ikke længere retfærdiggør at gemme håret under en hue, så må der en frisure på banen, så håret kontrolleres.Jeg laver en lav hestehale i nakken, fletter to fletninger ud af den, og lægger dem omkring hovedet så de mødes i panden. Her hæftes de med hårnåle og masser af hårspray! Det giver et cool look ala den ukrainske premierminister Yulia Tymoshenko. Og hvis det bliver lidt frizzy er det bare et fedt boho/casual-look! Man kan ikke gå fejl med denne frisure.Mange hilsner og tak for en god blog, Julie (julie86@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis man har en dårlig hårdag, og ens hår f.eks. ugler eller falder underligt, synes jeg det er fedt at dyrke det rodede look lidt. Brug fem-ti min på at krølle nogle tilfældige totter med et krøllejern, put lidt voks eller saltvandsspray i håret, som giver textur, tupér evt. let, og afslut med lidt hårlak. Out of bed hår er bestemt ikke af vejen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for alle de gode råd – keep ’em comin’!Husk dog at skrive jeres e-mail adresse, så jeg kan kontakte jer, hvis I vinder :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Halløj, her er mit råd: jeg har naturlig krøl, med stort K om man må sige, og det er ikke altid at mine krøller retter sig efter mig. så hvis mit hår en dag står ud til alle sider og stritter som en bunke tørt søgræs, så kan jeg ikke gøre andet en at sætte det op i en løs knold. det er det eneste jeg kan gøre hvis jeg vil se nogenlunde-ikke-huleboer-agtig ud… :D(linebjorn@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vi ved alle sammen at det findes løsninger for “umuligt hår” som fletninger, saltvandsspray og krøllejern eller den klassiske knold. Men hvad gør man en dag når man har forsovet sig og har 10 minuter på sig at komme ud af huset??Svaret heder Ce-Ce hair powder, som er et økologisk produkt og kan fås i 3 forskellige farver,så den passer helt med ens egen hårfarve.Jeg er nybagt mor og har ikke længre tid at stå foran spejlet om morgen, men siden jeg bruger denne hårpuder har jeg ALDRIG en bad hairday!2-3 pust i håret, ryst den lidt og you´re good to go!Hilsen Monicamonicasidenius@hotmail.comwww.360resources.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Super råd, alle sammen :)/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg laver nogle gange en “Camilla Plum”: bind et fedt tørklæde et par gange omkring opsat hår. Det er anderledes, lidt “etnisk”-agtigt og skjuler større dele af det umedgørlige hår. Tilføj store runde øreringe :)En anden god løsning, som især er rettet mod lidt længere pandehår (som er min værste fjende!): flet og før det bagud. Sæt resten af håret skødesløst op med en masse hårnåle. Fletning + tilfældigt opsat, lidt rodet hår – så opdager ingen, at håret ikke gad noget som helst, da man stod op.-Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flicka

  Som korthåret er det lidt mere kompliceret at få styr på ens høstak, hvis man har en dårlig hårdag.Men mit bedste råd er simpelthen at gøre håret vådt, føntørre det og få det tæmmet med div. produkter, f.eks. Tigi’s After Party og SmallTalk. For der er som regel rester af produkter i håret fra dagen før, hvis man ikke vasker det – så det er noget nemmere at tæmme med bare vand og en god føntørrer. Hvis det kikser helt, så er en hue/hat/hårbånd/fine spænder, der kan tage fokus fra høstakken vejen frem.(Flickapigen@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Well, når man som mig er velsignet med en KÆMPEtyk hårpragt, som ikke er glat men bestemt heller ikke krøllet, og oveni købet er klippet korthåret indenunder i nakken, hvilket gør at pagen sidder fint og glat – når håret er glattet.Men det gør også, at når man våget op med underligt kruset hår, der sidder til alle sider, og ikke har tid til hårvask, -tørring og -glatning (som samlet naturligvis også tager meget længere tid på grund af tykkelsen) er man endda også forhindret i at sætte håret op i en skødesløs sexet knold. En hue er heller ikke en mulighed, når man sidder på kontor i et indeklima, som i forvejen er alt for tørt og ikke mindst varmt.Altså er der faktisk ikke rigtigt noget at gøre – ved håret.Derfor er det eneste råd at dresse sig så tilpas meget op i det fedeste outfit og i øvrigt lægge en knaldlækker make-up, at det kiksede hår bare er en biting, fordi folk er så stunned over din fantastiske fremtoning (og medfølgende selvtillid)!Alternativt kan man også trække i et sæt tøj, som kun hører hjemme til et bad-taste party eller i cirkus, så kan man være rimeligt forvisset om, at der ikke er nogen, der bemærker de hårstrå, der har forvildet sig i den forkerte retning.Endelig er der også den er dén jeg tyr mest til, hvis jeg skal være ærlig – at tage det mest kedelige og anonyme tøj muligt på (aka jeans og tee), så det hele passer sammen – her ville en lækker hue måske alligevel være på sin plads;-)(lisedupont@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Gode råd til både kort, langt, krøllet og tykt hår – keep ’em comin’!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 987654321f9@ofir.dk

  Dårlige hårdage betyder for mig tyndt, fedtet og glansløst hår. Men det bedste hårtip i verden er dog at kun vaske hår 2 gange om ugen. Hårvask er i høj grad en vanesag både for håret og for psyken. For at undgå at vaske hår hver dag, må man tage en “kold tyrker” i evt. en ferie periode. Når det er sagt, så har man jo stadig dårlige hårdage. Jeg plejer at putte en leave-in hårkur i, eller putter bare en fugtgivende hårkur i, som jeg så ikke skyller ud. Et styling produkt med fylde puttes i håret med “puffende” bevægelser og et par små, tilfældige fletninger kan laves mens man holder i kø, sidder i bussen eller sågar på gåben.En hue er også altid et godt styling trick. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solvej

  Mit bedste råd for ikke at ødelægge krøller eller bølgerne er ikke at rede sit hår! Man kan godt om aftenen, men ikke lige inden du skal ud af døren.En anden god ide til dem med krøller er at vaske hår om aftenen (brug balsam), efter badet går du i seng med håret inde i håndklædet… Altså sådan en slags turban, i ved. Næste morgen sidder dit hår i flotte store krøller og så kan man enten glatte dem lidt så man får hår ala Lisa fra Lisaplace.devote.se eller man kan lade håret være frit i en vild frisure ;)Solvej@karlslund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En dårlig hårdag er for mig, når mit hår mangler fylde og bare klasker.Da jeg har langt hår med naturkrøller, ses det tydeligt, når garnet bare ikke vil, som jeg vil. ;)På andendagen fylder mine krøller slet ikke så meget som på førstedagen, men for at skåne håret undgår jeg gerne at vaske det og komme for mange produkter i igen. Derfor fugter jeg håret og krammer det op i en softstyler på svag varme. Herved får jeg fylde og samling på krøllerne. Til at sikre hold bruger jeg gerne Loréal’s “Fix Move” til at kramme op i, når håret er tørt. Efterfølgende kan man slutte med lidt hårlak. Hvis mit hår mangler lidt glans, sprøjter jeg lidt saltvandspray i håret../Mariamaria.wadfalk@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for tippet!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Som den lykkelige indehaver af nærmest KONSTANT dårlig hårdag, har jeg en del gode råd, som jeg har gået og fiflet lidt med:Jeg har, for tiden, skulderlangt hår med tungt pandehår, hvilket man burde mene skulle være et godt udgangspunkt for de fleste frisurer. Oftest lader jeg det bare hænge eller sætter det op i en hestehale, men men.. Det var indtil jeg opdagede Toni & Guys geniale Volume Explosion Spray, som man sprøjter i hårbunden for at give fylde. Hvis man så samtidig touperer det, får man en rigtig fed effekt, ligemeget om man sætter det op eller ej.. Kan klart anbefales og koster tit kun 80 kr. på tilbud i Matas/Piapiabjerg@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Din frits lyder lidt som min – så det tip vil jeg da benytte mig af!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det afhænger selvfølgelig af hvad for noget hår man har, men for mig har et fladjern TIT reddet dagen. Har man langt pandehår, kan man lave en sideskildning, og sno pandehåret over til den ene side, og sætte det fast med hårnåle. Ellers har jeg ofte taget en hårbøjle på, (gerne en som er lidt ud over det sædvanlige) for at flytte folks (og min egen) opmærksomhed væk fra det umulige hår!Nina (nina_thomsen@hotmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Super tip!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har også langt glat og tyndt hår, og det tunge pandehår. Når jeg ikke har vasket hår en enkelt dag bliver det meget let lidt fedtet og klasker helt sammen. Jeg har to forskellige tricks alt efter hvor travlt jeg har: Hvis jeg kun har fem min inden jeg styrter ud af døren (hvilket meget ofte er tilfældet!) vikler jeg et tørklæde stramt om hovedet, og enten ‘lukker’ det ved at samle det overskydende stof i en knold i nakken eller folder det som en moderne turban. Sammen med et par store øreringe ser det faktisk rigtig fedt ud!Hvis jeg har mere tid tuperer jeg alt mit hår (bortset fra pandehåret!) og giver det en ordentlig gang lak inden jeg med en enkelt elastik og et par hårnåle samler det i en knold højt oppe på hovedet. Pga. lakken falder håret ikke sammen igen selvom det som udgangspunkt var klasket og halvfedtet. For lige at give looket et ekstra pift bruger jeg enten et bredt hårbånd eller en hårbølje med en fed detalje.I øvrigt en rigtig god ide med denne konkurrence: vi får jo alle en masse nye gode tips vi kan gøre brug af :o) Super!choyzz@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Som MangeMor er dårlige hårdage et hverdagsfænomen – der er sjældent tid til at sætte noget som helst når det skal gå stærkt.Men et par kæmpestore statement-øreringe fjerner TOTALT fokus fra frisuren – jeg lover dig at det virker :-)Knus Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dårlige hårdage er for mig et yderst velkendt fænomen her om vinteren hvor kulden, samt det skiftende vejr ude, og den meget varme atmosfære inde tager alt liv og fugtigthed ud af mit ellers livlige hår. Hvis man ligesom mig, har eksperimenteret med forskellige frisurere, klipninger og hårfarver er der nogle meget nemme fif man kan gøre brug af når den dårlige hårdag træder ind:Hvis man har fald / krøller og de ikke sidder som man ønsker, kan man med fordel bruge en volume spray (Her kan jeg varmt anbefale Gunn Britt’s), saltvandsspray eller et andet vandbaseret stylingprodukt og føntørre håret med hovedet nedad – dette giver flotte og fyldige krøller. Hvis man ikke har tid til det, kan man nøjes med at sætte hået op i en løs knold og trække entelte totter ud, hvilket giver mulighed for at krøllerne kan få et flot og tilfældigt look.Har man derimod glat hår som mangler volumen er det en god ide at kamme håret med et vandbaseret stylingprodukt hvorefter hået samles i en knold og føntørres. Når man lader hået falde får man de smukkeste bølger ala. Hollywood:)Man kan selvfølgelig også vælge enten bruge et glattejern eller krølle håret men dette kan ikke anbefales at gøre for tit da det nemt udtører håret. Selv er jeg stor fan af volumespray og enten smukke hår-accessories såsom flotte spænder, hårbånd,eller lignende. De kan sættes lige hvor man vil og enten fremhæve det bedste ved ens hår eller tage fokus væk fra de dele af ens hår, som signalerer at man har en dårlig hårdag.Man kan også eksperimentere med at sætte skilningen forskelligt såsom sideskilning, midterskilning eler krydsskilning efter humør.I stedet for den klassiske knold (som man let bliver forfalden til) er den franske fletning eller en sideflet (fransk fletning i hver side hvorefter de samles i en knold eller en hestehale) en kanon god løsning. Det giver et super flot hår, og ingen vil fatte mistanke om at man har en dårlig hårdag.De dårlige hårdage kan forebygges med en god shampoo og balsam som passer til ens hårtype (om vinteren foretrækker jeg en, som giver mit hår meget fugtighed)samt en rigtig god hårkur en gang om ugen (Redkens hårprodukter passer her perfekt til mit hår)På den måde kan en ellers dårlig hårdag vendes til en super god hårdag.Camilla (C-Kruse@ofir.dk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tak for de gode råd! Det er godt, at der kommer flere her på falderebet!/Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jaloux på...