Træt, træt, træt!

Konkurrence-deadline udskudt


Jeg satte deadline for dårlig hårdag-konkurrencen om 10 huer fra Best Behavior til i morgen eftermiddag, men da jeg ikke er hjemme, og da jeg skal arbejde hele weekenden, så udskyder jeg deadline for gode råd mod dårlig hårdag til mandag den 23. februar kl. 20.

Hvis I ikke kan få nok konkurrencer, så er der også én på badhairday.dk, hvor de 40 første, der uploader et billede af deres dårlige hårdag, kan vinde en hue fra Best Behavior – det skader jo ikke at øge sine odds for en lækker hue!


(billede fra nymag.com)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt, træt, træt!